03 de desembre 2007

FESTA TRAIL


Un cop lo roquetero ha recuperat lo coneixement ens envia una crònica de lo que recorda del sopar.

La versió del sopar trail escrita per un roquetero.

Eren prop les deu de la nit quan arribo al punt de trobada: el restaurant Lakinoa, acompanyat de la meva novia; començo a saludar a tota la gent que ja havia arrivat que, per cert, tots anaven molt guapos pq l'ocasió ho mereixia. A partir d'allí va començar el que va ser una gran nit en la qual no va faltar res de res.
Per casualitat de la vida, em va tocar sentar al costat del meu gran amic: el jesusenc. El menjar estava molt bo i el cambrer, ja estant als aperitius, va començar a fer els seus primers viatges a la vinoteca pq les primeres botelles estaven buides (degut a un defecte de fàbrica).
A partir d'allí va tenir lloc l'espectacle mai vist: l'entrega de premis del km vertical (gran detall per part dels organitzadors) fotos, rises,els primers "hachazos",els regalets ...... una vegada acabat l'espectacle, vam pagar i tots vam marxar direcció moet. Allí ja va ser "total", envoltat de tots els meus amics, veure tanta felicitat junta, rises, espectacles, bailoteos,i festa, festa i més festa. Va ser molt bonic tot, (espectacular diria) l'únic negatiu és que no vaig poder entrar al Buda Lounge, ja que no tenia més forces, ho havia donat tot però puc dir que mentre vaig ser va ser preciós. Som l'enveja, no només a les curses sinó allí on anem.

Més fotos akí>>

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Eik roquetero, ostia esque al fondo tens sentiments i tot, es que mas fet emocionar tant,que en les llagrimes que mas fet desprendre dels meus ulls, e pogut omplir la piscina, esque majudes hasta en això!Ei gracies per lo de gran amic, tu també o ets, "ostia al final ens estimarem i tot"A pessar de tot te molta raó ens o vam passar genial, i amés de ser un equp de trail, som uns grans amics, unes grans persones i per ami sou com la meua familia, de veritat o dic, encara que algun es adoptat!!!(cadascú que imagine qui pot ser)
Haber quan o repetim això, que festetes com estes son les que enscara ens uneixen més!!!

Anònim ha dit...

Lo de que les festetes estes uneixen, ja ho vam vore ja.....

Anònim ha dit...

si que semblaveu familia. alguns cosins, diria jo.

Anònim ha dit...

i d'altres primos

Anònim ha dit...

vi a las mujeres pero que muy moviditas i rosa mas que ninguna

Anònim ha dit...

JA VEIG QUE NO US VAU ENRECORDAR D'UN DELS POQUETS NO VAM PODER VENIR A GAUDIR DE LA MACRO FESTA DE LES CURSES DE MUNTANYES. SUPOSO QUE NOMÉS SURTEN LES FOTOS POLÍTICAMENT CORRECTES, TROBO A FALTAR LES FOTOS DE LES 6, LES 7 O LES 8 DEL MATÍ, POTSER JA NO ESTÀVEU TAN GUAPOS NI FEIEU TAN BONA PINTA. I LES XIQUES, HMMM.

ARA, NO VAIG PODER VENIR (I AIXÒ QUE EN TENIA MOLTES GANES), PERÒ JO TAMBÉ M'HO VAIG PASSAR DE PUTA MARE, JE, JE , JE.

PEP DE L'ALEIXAR

Anònim ha dit...

Com se diu el que porta la camisa de color lila que sur casi a totes les fotos, està boníiiiiiissim, te parella? Si no ne té, per on va ? Jo soc d'aquí a Tortosa i no me topat mai en ell. Si te parella, que el disfrute perque esta d'aupa .

Anònim ha dit...

Oye guapa ponte a la cola que yo voy delante.

Por cierto no te llamaras Claudia ????

Anònim ha dit...

Ei que jo estava primer.

Anònim ha dit...

QUIN ES EL DE LA CAMISA LILA? EL MANSO O MAURO. JEJEJE

Anònim ha dit...

QUIN ES EL DE LA CAMISA LILA? EL MANSO O MAURO. JEJEJE

Anònim ha dit...

QUIN ES EL DE LA CAMISA LILA? EL MANSO O MAURO. JEJEJE

Anònim ha dit...

ja t ham sentit fale?

Anònim ha dit...

Soc la d'ahir, el de la diapositiva número 23. Texans i camisa lila, com es diu i tot lo que vaig pregunta: si parella o no, on va, com li diuen