07 de desembre 2007

LO DE VANDELLÒS. CABRES, ARANYES I ONSOS

Lo dijous, 6 de desembre, per fi vam pujar a Vandellòs, convidats pel company Xavi Espelta, a fer la torna que teniem pendent des de la Raskera-Tortosa. Puntuals a quatre camins tots/es los i les campredonencs/ques i un servidor, a les 8 i poc agafavem la carretera.
En arribar al poble comencem a veure gent amb malles per tot arreu, la por escènica mos tenia una mica tensos, com abans d’una cursa important, fins que vam començar a encaixar mans i saludar-mos amb los de Tarragona, Móra, Benissanet, Tivissa, L’Ametlla i Vandellòs. Encara va arribar Peraldinho, que n’aprén de mr. marten i s’havia adormit.
En total, 33 cabretes vam apretar a córrer a les 9:15, serres amunt. Una gentada i una satisfacció comprovar l’èxit de la convocatòria.
Xavi mos havia preparat una ruta variada i molt espectacular, amb trams per a tots los gustos, senderes més i menys tècniques, pistes i una cresta, mano meu quina cresta!!!
A banda de ser una ruta ben triada i preciosa, no us podeu imaginar la feinada que s’havien currat dies abans per netejar de tota mena de matolls tot el recorregut, d’uns 19 km i l’equipament que havien fet amb cadenes i gúmenes dels trams més compromesos de la cresta, que eren tots.
Sort d’això, perquè allà dalt lo vent bufava amb ganes i si et soltaves podies anar volant fins a la platja del mort.
De tornada al poble, mos vam poder dutxar al pavelló municipal i després, l’amfitrió va pagar totes les cerveses que vam poder beure sense que mos despatxesen del bar, perquè de mèrits ne vam fer.
Total que vam fer la cabra mentre pujavem i baixavem, l’aranya quan progressavem arrapats a les roques de la cresta i l’onso quan ja portavem unes quantes birres al damunt.
Una trobada memorable. Gràcies Xavi i companys del Grup Excursionista Serres del Mestral. Mos veiem a la Raskera-Tortosa lo 27 de gener de 2008.
Les fotos les podeu veure al bloc de Joan Farnós (koanitu), AKÍ i a http://picasaweb.google,es/xaviesp i potser properament al bloc del Trote Extrem

by pako

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Pako la crònica molt bé , però t'has dixat de contar que en tanta birreta vas caure en la tentació de cantar-nos una joteta!!

Per cert, jo no sé si totes les sortides de cap de setmana són tant xaladores com està, però si ho són, me penso que m'hauré d'apuntar de tant en tant ;)

Paco Murall ha dit...

és cert que vaig prometre de no cantar jotes, però bé que havia de fer propaganda del km vertical no?

Anònim ha dit...

Oh i tant que s'ha de fer propaganda d'estos eventos ludico-esprotivos, faltaria més!!

Per cert, quan dius que anem a provar el Km V???

Anònim ha dit...

demà no puc i diumenge sortiré a correr cap allà les 10, costes a ritme tranquil unes 2:30 h. si algú s'apunta, cop de mòbil.

Lolita ha dit...

Martí, com tenim l'assunto del mar i muntanya???

Anònim ha dit...

calent, humit, llarg, dur...?
marten anima't home. jo m'apunto amb tu a la furgo (?) a recollir cadàvers i portar algo d'avituallament. jejeje

Anònim ha dit...

molt be nois i noies de la uec sou collonutss de miravet

Paco Murall ha dit...

timming del diumenge:

5:30- xavi recull a pako
5:35- xavi i pako recullen a paco
5:45-xavi, pako i paco recullen a belén i joseluis
6:00-autopista

àngel digue's algo

Anònim ha dit...

dd