04 de febrer 2008

CLÍNIC D'ENTRENAMENT PER CURSES DE MUNTANYA

Alumnes de 1er castigats sense recreo

Com sabeu la FEEC, va arribar a un acord amb El Clinic (Centre d'entrenament de curses de muntanya), amb descomptes als federats que si vulguin apuntar. De fet ja s'han dirigit a la FEEC diversos corredors interesats.
Ara El Clinic vol muntar unes sesions per donar-se a coneixer. En aquest sentit, s'han triat 5 zones on existeixen més número de corredors per fer-les. Aquestes zones serien:
Barcelonés-Maresme
Tortosa-Alcanar
Vallés
Manresa-Berga
Ripollés-Vic
Es necessiten 5 clubs voluntaris per poder facilitar a El Clinic les seves necesitats per tirar endavant aquestes jornades (us adjunto necessitats i programa).
En quan al cost, en principi ells deien que podria ser gratuit, però donat que hi han costos de desplaçament, crec que el millor, és que els cursetistes paguin entre 5 i 10 euros.
Necessitaria resposta el més aviat possible per fer-ne publicitat i fer-los abans que la temporada se'ns tiri a sobre.
Lluís Aloy

Necessitats:
Se trata de una sesión de las pautas básicas y fundamentales sobre el perfeccionamiento técnico para la futura participación en carreras por montaña, y contempla una sesión teórica, así como una sesión de entrenamiento guiado por el Equipo Técnico del Clinic.
En la sesión teórica trataremos:
- Las pautas básicas sobre el perfeccionamiento técnico para la futura participación en carreras por montaña.
- La importancia de la búsqueda de objetivos realistas y la confección de un plan personalizado de trabajo.
Para esta sesión necesitamos un aula/espacio donde los participantes pueden tomar apuntes. Recomendamos que el número de participantes en cada sesión no supere los 30. Aunque es preferible disponer de un aula con medios didácticos (pizarra blanca, conexión de luz, sillas, mesas), no es del todo imprescindible, ya que valoramos más la cercanía entre el lugar donde tendrá lugar la sesión teórica y la sesión práctica.
En la sesión práctica realizaremos:
- Una sesión de calentamiento dirigido
- Repeticiones tipo fartlek específico en cuesta y bajada, incidiendo en la técnica correspondiente. - Soltar y estiramientos.
Será necesario un vestuario donde cambiarse/ducharse, y donde dejar nuestros equipos. Cada participante llevará su propia esterilla para realizar la sesión de estiramientos.
Es preferible que todas las actividades tengan lugar en un medio rural y cerca de la zona donde se realizarán las prácticas.
Programa **
Día: Sábado, día __ de _________.
Lugar: A determinar
Horario sesión teórica: 09:00 - 12:00 horas
Sesión práctica - A partir de las 12:30
Lugar: A determinar
Horario: 12:30 a 14:30 horas.
Con respecto al reconocimiento de las rutas de las sesiones prácticas. Consideramos conveniente reconocer el día anterior a la jornada dicha ruta, lo que implicará que necesitaremos alojamiento para esa noche. Asimismo se agradecerá que el club/organización encargada de cada sesión asuma nuestros gastos de desplazamiento (aproximadamente entre 30€ zona sur Catalunya y 116€ zona norte Catalunya).
QUE US SEMBLA?

15 comentaris:

Anònim ha dit...

aixo pareix interessant,jo m'apunto.los interesats-es mos podriem reunir dimcres a la uec.adeu

Anònim ha dit...

Xeic i tot aixó ho fas en una sola ma, o es que t'ajudes amb algun altra extremitat ?

Anònim ha dit...

Rosa, que be que te queden los pantalons de tirants ..

Anònim ha dit...

lo mes bonic es lo san cristo al mig dels dos lladres.

Anònim ha dit...

Ostia si. Veia los lladres peró no veia lo cristo.

frad-nand ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

jo m'apunto si fem un sopar de fi de curs

frad-nand ha dit...

Pareix interessant. felicitar al autor de la instantania al cole, se nota que los xiquets no estaven pendents de la camara. La creu amb els 2 acompañants em fa pensar molt en auqelles classes dels anys 50.....

Anònim ha dit...

jo m apunto de acompanyan de amapola per al sopar de final de curs

Anònim ha dit...

Teòrica:
- Biomecànica de la seginera
- Dietètica i nutrició: Les virtuts de la cervesa
- Metafísica de la costa amunt
- L'hachasso. Etica i moral
- Com redactar una crònica
- Posar la rentadora
Pràctica:
- Orientació per l'olfacte
- Dietètica i nutrició: La cervesa i el trail.
- Joc didàctic: Costa avall la merda corre o maricón l'últim

Paco Murall ha dit...

Fora de conya, i a banda de consideracions pedagògiques, seria un puntasso que ho muntessem.
Podria vindre gent de tot arreu i si no ho fem natros per aquí baix, qui ho farà?

Anònim ha dit...

XEICS,SE DEL SUD PER FI TE AVENTATGES MOS SURT MES BARAT QUE ALS CAMACOS.LOS DEL CLINIC PODRIEN DORMI A PAULS CA LES BARBERES I LANTRENO ,DAL ALS MONTSAGRES PUJA EN COXE FINS LA REFOIA I PER ALLI FER LA PRACTICA.LA TEORICA DEMANAREM A L'AJUNTAMENT LA SALA DE BAIX EL ALBERC I A DINAR A CA LES BARBERES.SALUT

Anònim ha dit...

Què és aixó del clínic??? Ho he tingut que llegir dues vegades i buscar informació a la biblio per enterar-me d'algo... clar, com encara sóc de primer!!!

La jornada pot estar bé, però a mi em dóna la sensació que tot aixó del "clínic d'entrenament..." és una mena de secta, de l'estil de les reunions del "tupper ware", ells lo que volen és vendret la moto, en este cas el curs. Però natros com les velles del poble, que van a totes les reunions del "tupperware", no compren res i se'n duen lo regalo! Ai si són espavilades elles!!!

Xiquet kefe, a la foto no li falta cap detall. Castigats o no, surtim molt guapets! Tot i que el perfil de la cursa de Paüls vols dir que no las exagerat una mika??

Bye!

P.D.: Rafiña, que ja fa rato que t'ho estic intenant dir... que no veus que los dos gamberros de la classe, los cuñanos (que s'estan partint la cul) t'han enganxat un xicle als cabells... com són de dolents, eh!!!

Anònim ha dit...

profeeeeeeeeeee
la corbata m'apretaaaaaa!!!!

Anònim ha dit...

POS SI QUE FAS CARA D'ASCANYAT.