18 de febrer 2008

Crònica (?) de la marató de Valencia


Uf,uf,uff.. un diumenge més una altra matinada d’aquelles que no saps perquè, però que un cop a la cursa penses que a valgut la pena!!!
Vam quedar Lo manso, Chasky, i jo lo jesusenc a les 5:45 baix de casa Lo manso per emprendre camí cap a la Marató dels Chuferets, i allí sobrats de temps vam arribar, vam fer el cafè i vam esperar a un conegut del Manso que ens portava lo dorsal, i a canviar-nos i a corre, que bufava un ventet que pelava, i com no allí estava el reporter gràfic més característic de les curses que no era cap més que Ramon lo de Huesca!!!
La cursa molt bé els tres juntets i petan la xarrada, encara que a partir del km 15 lo jesusenc va marxar a buscar un ritme bo d’entreno per a bcn, i han dit les males llengües que lo Chasky, va fotre l´hachaso al Manso...
La bossa del corredor magnifica(camiseta tècnica, guants, calcetins, tovallola, necesser, vi, cava,taronges, fruita,...)
L´any que bé a tornar-hi, perquè hi ha unes llebres que valen molt la pena...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

jesusenc, no et sapigue mal dir lo temps que vas fer, que no mon riurem

Anònim ha dit...

ASTORACH qui es? lo 2432 o lo 3566?

Anònim ha dit...

lo 2447

Albert Giné ha dit...

3:39 minuts, ja vos ho dic jo, però ara vos dira que anava a entrenar, que acabar era l'objectiu

Anònim ha dit...

juajuajua. puça no pot ser este temps que dius. lo que passa es que li tens enveja perque es de l'e.m.d. (entreno muy duro)

Anònim ha dit...

Este paio grassonet de la dreta, també corre maratons ?

Anònim ha dit...

en realitat no diu lo temps perque encara va pel kilometro 30