16 de març 2008

Crònica del tranki-trail. 16 de març 2008

Després de dos mesos sense fer cròniques tinc lo canell desentrenat, ja perdonareu les faltes.
A les 8 i pico mos hem ajuntat als 4 camins la lluenta, la coenta, lo cucut, lo 69, lo kroketa i l’oudur, disposats a purgar los excessos de dissabte la nit. De repent mos ha entrat lo canguelo quan ha arribat una figura atlètica de color taronja. Era puça amb cara de velocitat, que venia a ensenyar-mos la membrana. Com que se mos veia d’una hora lluny que anàvem a fer tonteries, se n’ha anat a entrenar amb la èlit (Kiko & cia.). Menos mal.
Pakolo mos ha citat a Cova Avellanes, on piltrafilla ja tenia preparat un esmorzar de barbacoa per començar amb energia. Jo no he menjat res perquè m’he d’aprimar, però Rosa s’ha ficat les botes.
Arreem pakals bassis del Marturi i lo pas de l’Embarronat amb tanta alegria que cada ratet m’havia de parar fent veure que em lligava les bambes, uff.
Los 4° o 5° i lo ventet que feia dalt de Serrassoles, ha refrescat algunes idees que s’acalentaven amb una suggerent vista de la Joca que s’oferia des d’allà dalt. A Casetes Velles i pista avall hem parat a la Font de la Llangosta a prendre un biomamán i pel camí dels Avellaners cap a Pallers.
Peraldinho que ja n’estava fins al co___ns, ha levat ancles. Elena i Fran, a ritmet i Pakolo, Rosa i un servidor, la fauna, gaudint de la flora i del paisatge.
A la pista (coll de la Carrasqueta) mos hem reagrupat. Joan ja mos esperava amb lo Trail-Bus i tot s’acabat buidant unes gerres de cervesa a l’Esquirol.
Per cert, hem trobat un cavero-ampostí, habitual de totes les mogudes i amic de Fran, que mos ha proposat una sortida per les zones més desconegudes i boscades del Montsià. Trobo que això s’ha d’aprofitar.
Aupos. A beneïr la pauma.
AKI alguns afotos

by oudur

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina poca imaginació fent voltes, on estan les canals del Rito o d'Enganyó, esta clar que si no està lo kefe acabeu corrent pel més classic del port.
Que teniu temor de perdreus ???

Anònim ha dit...

La imaginació la guardem per altres coses més importants, que compartim en altres persones. Segur que tú no et perdràs, sino surts de casa. Natros encara hem fet algo o no???
Lo Kroqueta, al menos firmo.

Anònim ha dit...

Que me vaig fotre les botes??? joder pako tot ho has de contar! Bueno, no et preocupes, que jo no seré com tu, i no diré que quan t'aturaves a lligar-te les botes, en realitat paraves a fer un cigarret!

Anònim ha dit...

be nois bona volteta ja vos contare el"marturi"meu.

Anònim ha dit...

Xeic Croqueta si s'ha de firmar, se firma i au.
lo kefe

Anònim ha dit...

Ara que sé qui ets, ja et puc parlar millor, pos se veu que havia presa i no podiem fer tard, però ja s'ha parlat de fer la volta una altre dia.
lo Kroqueta.

Anònim ha dit...

Hola companys de penes i fatigues montanyeres,ja em disculpareu que faci servir el vostre blog per a contar-vos que ahir l'equip de canicros de les terres de l'lebre (UAM.Mundoparquet.com) va fer un carreron a la cursa de campredo,un va pujar al calaixo, l'altre quart i l'altre sise,excel.lent actuacio i excelent organitzacio,de l'ajuntament i tot el personal que ens va ajudar desinteresadament,vos dic aixo, per que PACO lo vostre tambe va vindre, i diu que li va agradar molt aixo de correr en un "chucho", per aixo he volgut explicar-vos ho.Vinga gracies i a seguir entrenant que los de la banda de baix anem ja com a motos ja ja ja.

Anònim ha dit...

Este kefe és prepotentet, o només m'ho sembla a mi?
Perquè la web de l'skiada no deia res de fora pistes, oi que no? tot ben marcadet per no perdre's.....o havia una pista que es deia enrejolada? jejeje
"roquetero69"

Anònim ha dit...

eic una pregunta,no va actua l'estrella mediatica ebrenca, que tan bon paper
va fer a la pirena? es que no le vist a les classificacions.

Anònim ha dit...

lo chucho?

Anònim ha dit...

Paco, com t'ho fas per a sortir sempre a la foto? .
En lo munt se solcides que tens al Coll de l'alba!!.

Anònim ha dit...

Quin Paco?

Anònim ha dit...

kin ximo?

Anònim ha dit...

Hi ha una usurpació de personalitat o una simple confusió del company del canicros?

Jo no hi vaig ser-hi però algun o alguna de Campredó si que va col.laborar en la cursa de canicross (o com a mínim va anar a fotres les "baldana-baldanes").

Paco (lo manso)

Paco Murall ha dit...

lo que esteu confonent és un sortida de trail en plan gos amb una cursa de canicros