28 de maig 2008

Caminada Reus-Prades-Reus

El 5 de juny se celebra la IX Caminada "Reus-Prades-Reus", organitzada per l'Associació Excta. Catalunya de Reus. La prova, de 55,4 quilòmetres, és puntuable per a la 8a Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya.
La caminada sortirà a dos quarts de set del matí de les piscines municipals de Reus. D'allà els participants es dirigiran al Coll de la Batalla, la Font del Roure, la Cruïlla de la Crta. Mont-ral i la Cruïlla de la Crta. Capafonts. A continuació arribaran a Prades per tornar altra vegada cap a Reus per la Font del Pubill, la Cruïlla Crta. La Musara, Vilaplana, L'Aleixar i la Boca de la Mina. En total 55,4 quilòmetres amb un límit de temps de 14,30 hores.
Les inscripcions es poden fer fins al dia 31 de maig a través de:
-la pàgina web de l'Associació: http://www.aecreus.org/ i mitjançant l'ingrés del seu import als comptes de:"Caixa Tarragona": núm. 2073 0328 61 0110038488"La Caixa": núm. 2100 0227 16 0200278648
-al local de l'Associació Excta. Catalunya de Reus de dilluns a divendres de 8 a 10 del vespre. L'adreça del local és: C/ Galanes, 10, 1r. Tel. 977 34 50 40.
El preu d'inscripció és de 13 euros per als participants amb llicència de la FEEC de l'any en curs. Per als no federats el preu és de 20 euros (incloent la llicència temporal de la FEEC).
Més informació: http://www.aecreus.org/

Informació facilitada per Associació Excta. Catalunya de Reus

5 comentaris:

Anònim ha dit...

BON ENTRENO PERA LOS RETOS DEL ESTIU.JO ESTE MATI HE FET UN HORA DE PASSEIG PLAN ANAR A MIRAR LO RIU ,COURAGE

Anònim ha dit...

Fem llista diu.

Practic.

Anònim ha dit...

EICS,LO 5 DE JUNY ES DIJOUS,AIXO DE LES CURSES-MARXES SASTA DESBOCAN UNA MICA.

Anònim ha dit...

Bueno aqui la crònica de la Reus-Prades-REus, aixó de les crònques no es lo meu, però es farà lo que es podrà. Bueno..a les 4.30 ja estavem Moises i jo a 4 camins (aixó si que es matinar...) vam repostar i despres de molt pensar si marxavem cap a Reus o cap al Buda (pareixien les 12 del migdia pel trànsit de gent) vam decidir-mos pr la primera opció, cap a Reus hi falta gent, un cop allí vam anar a recollir els pitralls i ja vam trobar cares conegudes, estaven els amics Canareus i el Pep de l'Aleixar, primer avituallament, ben esmorzats vam tirar cap amunt, al principi molt be, però cap al km 10 Moises es va començar a trobar poc be, a Prades ja estavem matats, tot ens pesava, pero com diu la dita qua costa avall la ... corre, natros cap avall, per fi una sendera!!!! i amb l'ajuda dels ibuprofenos i 4 estiraments vam arribar a la meta, per la mare de Deu de la Cinta!!!!!vaig ser el primer de la UEC!! (6h 44 min) i la loteria per a Moises, pero la cerveseta de l'arrbada li va curar tot. A i el temps molt bo, es va aguantar tot el matí sense ploure encara que el fang dels últims dies encara hi era
Practic

frad-nand ha dit...

D un i do com en un periquete us heu cascat 60 km i el temps que vas fer Practic molt bo no?recupereus bandidos