11 de maig 2008

Resum Marató i Mitja 2008

REMIGIO QUERAL FULMINA TODOS LOS RECORDS DE LA DECIMA MARATOIMITJA

Remigio Queral, el gran favorito para el triunfo en la décima Maratoimitja no ha defraudado en ningún aspecto, ha cruzado el primero la línea de meta y ha establecido un nuevo record, parando el cronometro en un tiempo increible
Más información

Una altra matinada de les que fan història!!!
A les 3:50 havia quedat en Elena quem passaria a buscar per la Pèrgola de Jesús, per estar a les 4:00 al Consell Comarcal, on ens esperarien lo Pràctic,lo Kf i Isa!
Un cop allí carreguem lo cotxe i cap a Castelló.
Lo viatge distret parlan de coses diverses, però la preocupació estava en lo temps com més ens aproximavem a Castello mes plovia,uff... pensava quina mos aspera avui..."
Isa fes un curs de navegador,perque una mica més i la marato i mitja la fem en lo cotxe donan voltes".
Arribem allí i tan pronte baixar del cotxe cares conegudes, los canareus, estos estan a tot arreu, vaig pensar estan locos com natros!
Allí mos esperaven, Perales, Marti, David coca-cola, Lo Manso i Claudia, quens havien anat a recollir els dorsals el dia abans.
Pum!!!
Les 6:00 en punt i sortida, quina aigueta, primer tot eren rises, però a mesura que anava abançant la carrera les cares canviavem, el patiment, lo fred i tot es feia notar, però natros avan, que a dalt al penyagolosa falta gent!
Allò pareixia "Corea", fang, aigua per tot arreu, barrancs desbordats, i els valencians enbotellant la que podien agafar per a regar els camps de golf!!!
Els habituallaments un 10 i l´organització també, encara que un percans ens les federatives.
En resum un patiment que va valdre la pena!!!
Un record molt especial al practic, que no va poder acabar per problemes al genoll, al nostre amic Chunly, a Tangaman, i a Elena mes coneguda a partir del Penyagolosa com a "Gemmma Mengual".
Donar les gracies a la dona de Perales, a la de Carlos i a Mauro pel seu suport animic, en lo dia de perros que mos fea era fonamental.
La cursa es va acabar en unes birres al bar i de tornada cap a casa una visita turística a càrrec de Carlos pels poblets de la comarca, Tirig, Traiguera, Alcantarilla, Sant Rafel...
A tope quel diumenge tenin Paüls i tenim molta faena per a fe esta setmana!!!
By Jesusenc

Les classificacions>>

marato i mitja 2008

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Acooooollonit, esgaaaarrifat, impreeeesionat!!

SEnse paraules i Moltes felicitats a tots/es.

Angel

Anònim ha dit...

Un altre bon entreno PTL,aconseguit,
Marato i mitja + marato de Berga

Anònim ha dit...

Encara que hagués pogut fer la Cursa de l'alba, seguiria tenint enveja. Només per les barranquedetes....aishhhh....

Enhorabona als/a les banyats/des.

Deu ni do!!!!

Anònim ha dit...

Sou tots/es molt grans!
Enhorabona

Anònim ha dit...

Una altra matinada de les que fan història!!!A les 3:50 havia quedat en Elena quem passaria a buscar per la Pèrgola de Jesús, per estar a les 4:00 al Consell Comarcal, on ens esperarien lo Pràctic,lo Kf i Isa!Un cop allí carreguem lo cotxe i cap a Castelló.Lo viatge distret parlan de coses diverses, però la preocupació estava en lo temps com més ens aproximavem a Castello mes plovia,uff... pensava quina mos aspera avui..."Isa fes un curs de navegador,perque una mica més i la marato i mitja la fem en lo cotxe donan voltes".Arribem allí i tan pronte baixar del cotxe cares conegudes, los canareus, estos estan a tot arreu, vaig pensar estan locos com natros!Allí mos esperaven, Perales, Marti, David coca-cola, Lo Manso i Claudia, quens havien anat a recollir els dorsals el dia abans.Pum!!!Les 6:00 en punt i sortida, quina aigueta, primer tot eren rises, però a mesura que anava abançant la carrera les cares canviavem, el patiment, lo fred i tot es feia notar, però natros avan que a dalt al penyagolosa falta gent!Allò pareixia "Corea", fang, aigua per tot arreu, barrancs desbordats, i els valencians enbotellant la que podien agafar per a regar els camps de golf!!!Els habituallaments un 10 i l´organització també, encara que un percans ens les federatives.En resum un patiment que va valdre la pena!!!Un record molt especial al practic, que no va poder acabar per problemes al genoll, al nostre amic Chunly, a Tangaman, i a Elena mes coneguda a partir del Penyagolosa com a "Gemmma Mengual".Donar les gracies a la dona de Perales, a la de Carlos i a Mauro pel seu suport animic, en lo dia de perros que mos fea era fonamental.La cursa es va acabar en unes birres al bar i de tornada cap a casa una visita turística a càrrec de Carlos pels poblets de la comarca, Tirig, Traiguera, Alcantarilla,Sant Rafel...
A tope quel diumenge tenin Paüls i tenim molta faena per a fe esta setmana!!!
By Jesusenc

PRACTIC ha dit...

Ets un crac fen croniques. I enhorabona a tots els que vau poder acabar.Felicitats i fins diumenge

Anònim ha dit...

HA SEGUT UNA MOLT BONA EXPERIENSIA.AIXO SEVEIX PERA FUTURS REPTES,AQUA-GYM,CRIOTERAPIA,BUSEG,.JO VAIG PATI UNA MICA PER SI ME PASSABA ALGO FEO JA QUE DIVENDRES TING UN ALTRE REPTE I ESTE JO NO EL CONTROLO.L'ANY PASSAT VAIG PATIR MOLTA CALO I ESTE UNA MICA DE FRET I NO SE QUE ES MILLOR ,EM DESTA PREPARATS PERA TOT.PRACTIC TOT AIXO HO HAS DE PENDRE COM UNA EXPERIENCIA,I TRANQUIL QUE TEN QUEDEN MOLTES PER FER.SALUT A TOTS-ES.GRACIES A MOSEN VICTOR PEL PIS DE CASTELLO,A ROSA,SILVIA I MAURO .UNA ABRASADA A TOTS-ES I FINS AVIAT.

frad-nand ha dit...

Enhorabona a tots pq heu demostrat que teniu un punt de sufriment molt alt, donades les condicions climatològiques adverses i la duresa de la prova, crec que esteu encaminant molt be les vostres actuacions cara a la cita que teniu al estiu....
i tu pràctic no desanimis que pel fet d estar alli ja té merit, doncs com diu messie marten de la bovine s havia de saber correr, busseijar, crioterapia i moltes coses més....

Anònim ha dit...

BRAVO, BRAVO I BRAVO!!!

crec que és un dels millors entrenaments que heu fet, perquè aguantar este chaparrón, deu ni do!!!

Per les fotos i per les anècdotes que m'han arribat diria que heu xalat molt, i espero que també haguesseu tret bon profit de cara els vostres futurs reptes! Bravo també per als acompanyants!

Enhorabona a tots!

A las supernenas: Isa i Elena, no hi ha qui les pare tu!

Xavi, estaràs content, no? Vas arribar primer de la UEC i a més a més et vas emportar un tatoo xulíssim ;) Felicitats, i molt bé per la rapidesa de la crònica!

Als PTL, tot i que el diumenge n'hi havia algun que semblava un "lindo gatito" jeje!

Ànims al Pràctic, que més val que et toque ara la loteria que no més endavant.

Martí, molt records i ànims para lo tuyo, espero que haviat acabis el teu particlar calvari


Rosa

krusty ha dit...

ESPECTACULAR!!
jo de gran vull ser com vatros!!

Felicitats a tots!! crec q lo "simple" fet d'acabar 65 km de muntanya ja és molt meritori!! pro si damunt li vas sumant handicaps lo mèrit ja està sobredimensionat!!

krusty ha dit...

ESPECTACULAR!!
jo de gran vull ser com vatros!!

Felicitats a tots!! crec q lo "simple" fet d'acabar 65 km de muntanya ja és molt meritori!! pro si damunt li vas sumant handicaps lo mèrit ja està sobredimensionat!!

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots i a totes, i especialment al jesusenc, encara no m'acabo de creure que en 65 km no s'hagi perdut.

Anònim ha dit...

UN APLAUDIMEN ALS QUE VAN ACABAR ENTRE 14-15 HORES LOS VA FOTRE UN AIGUAT PEDREGADA I LLAMS QUE FEA FREDAT ,SALUT

Maggie ha dit...

Però això del Penyagolosa és corrent o nedant? No ens enganyeu que ho hem vist a les fotos: la corrent vos porta, pillos!

Un 10 per a tots: finishers, no finishers, acompanyants, gats i gatetes banyats. Sou els millors!

Anònim ha dit...

sou molt grans, deu ni do quin fondo teniu ara a pensar en lo montblanc que hi ha que entrenar encara mes