23 de juliol 2008

Carros de foc en 2 dies

Fa unes setmanes em va trucar Monsieur Marten (Martí Cartoixa) per proposar-me d'acompanyar-lo a fer els Carros de Foc en 2 dies amb uns amics (Jordi, Ramon i Paco). Evidentment me vaig deixar embolicar de seguida.
Divendres 18 de juliol:A les 15h me passaven a buscar per pujar a Espot. Durant lo camí anavem explicant històries i vivències (sobretot Martí esclar!) i un nom tornava innexorablament: el Contraix i en quines condicions lo trobariem. Natros mon reiem (pobres inconscients!)
Sobre les 19h vam arribar a Espot, just a temps per prendre un taxi que mos va pujar fins el refugi d'Amitges (2367m.) (haviem de sortir del de Mallafré per estalviar-nos un tram de pista lo diumenge, però vam fer tard i ja no mos donava temps). Alli vam retrobar els PTLs + Puça que, ja dutxats, estaven sopant i recuperant forces després de donar la 1a volta (retallades incloses) als Carros de Foc. Vam sopar de valent i a dormir que, com deia Puça, l'endemà seria un dia dur.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

be nois pareix que el vostre tingue menys merit però no, al menys vau fer el recorregut complet i fe una cosa d'estes no es facil així que molt be i enhorabona.

Anònim ha dit...

PER LO REPTE QUE TENIM AL ESTIU,CCC-RAID PYRENEES CREC QUE ES SUFICIENT,CARROS EN DOS DIES,JA VAS VORE QUE LOS KM AQUI NO INPORTEN,AL FINAL SACUMULEN MOLTES HORES,PERA MI 3 DIES ES IDEAL,JA QUE NO VAM PUGUE GAUDI DEL ENCANT DELS REFUGIS,A LHORA DE SOPAR,I UNA MICA MES DEL RECORREGUT,JA QUE PASSES PEL COSTAT DE ALGUN 3000 I NO DONA TEMPS.A TOTS-ES VATROS OS VEG MOLT BE,HARA TENIM QUE ESTUDIA BE LO PTL,UTMB,CCC,UTP I CADA UN EN LES SEVES POSSIBILITATS,A XALA QUE AIXO JA HO VEURAS ES LA XAMPIONS,I PODREM DIR ALGUN DIA,NATROS HI HEREM I HO VAM ACONSSEGUIR.SALUT I COURAGE MES QUE MAI