01 d’octubre 2008

4-5 d'octubre - Volta Aventura


Seguint la filosofia dels darrers anys, enguany canviem de nou de zona i ens desplacem a visitar les muntanyes de Prades i la Serra del Montsant.

Circuit:

dia 4 d'octubre sortirem de Rojals (dalt de Montblanc) a les 10:00 del matí, travessarem la Serra de Prades per anar a esmorzar a la bonica població de Prades i, després continuarem a pujar i travessar la Serra Major del Montsant, fins arribar a Cabacés on farem nit.
dia 5 d'octubre sortirem de Cabacés a les 9:00 del matí pujarem a la Figuera i seguint el GR-171 baixarem cap a Garcia, travessarem el riu i la Serra de la Picossa fins a arribar a Mora d'Ebre on farem el dinar familiar de tots els anys.

La logística serà (com ja és habitual) organitzant-se en grups que disposin d'un vehicle d'assistència. Si hi ha algú interessat en participar que no tingui equip, sempre es podrà afegir a algun grup que disposa de places.

Tots els dubtes i els detalls a aclarir es resoldran en la reunió el dimecres 1 d'octubre al nostre local a les 22:00h.

Dia: 4 d'octubre: sortida des de Rojals a les 10:00 matí
Dia 5 d'octubre: arribada i dinar a les 14:00 a Mora d'Ebre

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres! Una sortida guapa, com a mínim la del primer dia. Jo no podré venir els dos dies, però veig factible venir-ne un.

Per fer la instància corresponent, necessito saber la previsió d'arribada del primer dia a Cabacés, per veure si puc tornar en bicicleta al meu poble o embolico a algú que m'acompanyi en cotxe, etc. etc (a la tarda he d'anar a Altafulla). Si no m'ho puc combinar el dissabte, podria provar de venir el diumenge i venir al dinar.

Va xkfe, orientam una mica que tu en saps molt.

Per cert, conec el nou kfe o kfa?

Pep Anglès

Anònim ha dit...

Pep, lo primer dia la previsió es arribar a Cabaçés a les 6 o 7 de la tarde.
Lo que pots fer es acompanyar-mos pel matí i quan te vagi be, fots el camp cap a casa.

Anònim ha dit...

Pos sí, tens raó. Parlaré amb la meva costella i miraré d'embolicar el meu cunyat pel tema logístic. Si no pogués el dissabte, crec que podré el diumenge, tot i que el dia bonic és la sortida de Rojals.

Per cert, el cotxes on quedeu, al poble de Rojals o a Montblanc.

No tinc el teu mòbil. Si em pots enviar-me'l al meu correu, jo també et passaré el meu (ara miraré de fer-ho).

Fins aviat.

pep

Anònim ha dit...

619280045