25 d’octubre 2008

Lliurament de premis del Primer Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre


El divendres, dia 24 d’octubre, va tenir lloc el lliurament de premis del Primer Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre, Trofeu Pam i Toc.

Aquest acte es va celebrar a la sala petita de l’auditori Felip Pedrell de Tortosa, amb la presencia de destacades autoritats de les Terres de l’Ebre, però on els protagonistes van ser exclusivament els esportistes.

Es va iniciar el acte amb una petita projecció d’imatges del circuit, seguidament es va donar la benvinguda i van començar els diferent parlaments a càrrec de Jordi Bort com a representant dels organitzadors, Pere Panisello, president del Consell Esportiu del Baix Ebre, Jesús Auré, com a representant territorial de l'Esport a les Terres de l'Ebre, tancant l’acte Ferran Bel com alcalde de Tortosa, al mateix temps es va anar intercalant el lliurament del diferents trofeus als atletes premiats així com les mencions especials.

L’acte que va contar amb la presencia d’unes 150 persones, entre guardonats, amics i familiars, va esdevenir una autèntica festa del nostre esport.