09 de novembre 2008

OPEN RAID X-RACES CORNUDELLA DEL MONTSANT

El dissabte a les 6:30a.m. ens trobem a quatre camins els Trailers UEC Tortosa (Carlos +Perales), UEC Tortosa 2 (Mauro+ Moises), UEC Dream Team (Isa+Albert) i com no, l’equip oficial de la UEC el Terres de l’Ebre Team (Pinyol+Anna).
Arribem a la Cornudella, on veiem l’ambientillo com esta, alguns saluden a coneguts. La majoria d’equips escalfen i fan estiraments, excepte natros los de la UEC que anem al bar.

A les 9:30 fan el breafing, a les 10 ens donen la sortida cada 20’’, la primera prova es d’orientació urbana on ens separem per poder guanyar temps, ajudant-nos mútuament amb els de la UEC 2 . Sortim de boxes amb BTT en busca de les dos primeres balises, les trobem sense cap problema, després dubtem i agafem el camí principal així evitant-nos un sender no massa clar, conclusió acabem pegant més volta. Seguim en direcció la Morera en busca de les balises del recorregut B, i sense cap problema arribem.
A la Morera deixem les bicis i sortim amb l’equipament de la ferrada, més caminant que no corrent, fins arribar al peu de la via ferrada on ja es comença e notar la rivalitat entre equips de la UEC, aquí hi ha una mica de cua i neutralitzen el temps. En 40’ arribem a dalt del Montsant on hi ha tres balises obligatòries les trobem sense gaires dificultats, deixant de banda dos opcionals ja que sol valen 1 punts.
Arribem de nou a la Morera pel GR, on agafem la BTT i tornem cap a Cornudella, marcan 4 balises obligatòries i dos d’opcionals. Aquí fem el canvi de sector i continuem amb la bici fins al pantà de Ciurana, per fer la prova de Kayak, on avancem als de la UEC 2, abans d’arribar a la transició del Kayak, un altre cop es fa una mica
de cua i ens hem d’esperar neutralitzats fins que podem pujar a la barca.
Al Pantà em de buscar una balisa obligatòria i dos d’opcionals, també sense cap problema, i de tornada cap a Cornudella amb la BTT, fem l’ultima balisa opcional.
Per ser el debut en això dels raids, ho trobo bastant divertit, pot ser tornem
l’any que be.
By @lbert

Moraleja: al món dels raids, lo més important no es la velocitat...si no pas pensar.

Les fotos de Joan Fornós >>
Les classificacions>>

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I les clasificacions de la UEC?

Anònim ha dit...

08.- Trailers UEC Tortosa
30.- UEC Dream Team
31.- UEC Tortosa 2
56.- Terres de l’Ebre Team

Anònim ha dit...

Collons!! a estos del PTL ancara els a quedat força?
Molt bé per ells i pels demés.
Que li ha passat a Pinyasso? com potser que quede tant andarrerit?