23 de novembre 2008

Sortida alternativa a la Cursa de Castell Burriac


Si ho voleu veure amb 3D feu clik a una de les xinxetes i despres a ver en google earth

Camí de Desferracavalls. Camí o MR (Mauro Recorregut)?

Deu ser pel vent que feia, per què els 100% muntanya cada cop són menys o per què preocupava el fet que fos un MR? No ho sabem. El fet és que solament ens hem trobat Helena, Isa, Mauro i jo. El kf no cabia a la pell per dos motius. El primer és que portava el seu nou rellotge Suunto de 4ª generació, amb dades d’altura, velocitat, distància, recorregut… I el segon és que l’acompanyàvem dues rosses i una morena. Havia de ser l’enveja de tots els Ports però no ens ha vist ningú. I quan dic ningú és ningú. Bueno, tres cabretes.

Qui s’hauria atrevit a anar per allí? Bufava un vent espectacular i el sender…, on està el sender? El recorregut es descriu a continuació però, si el voleu fer, la UEC Tortosa no es fa responsable de les esgarrapades i punxades assegurades(pareix que tingui la rubèola a les cuixes), roba esgarrada (Mauro no sabia com ensenya-nos el pernil), relliscades (Isa, aguanta!!), males xafades, “heu vist la senyal roja?”…Quin estrès!! Tant de pujada com de baixada. Això sí, un diumenge al matí molt estretingut i amb unes vistes excel·lents de les planes i de tot el Delta.

Recorregut: Barranc de Covalta, Bufadors de Covalta, , vistes a Lloret, Portella de Caro, Barranc de la Geganta, Mola del Móro, Mola Castellona, Coll de la Garrofera, Barranc de la Garrofera, Barranc de Covalta.
Desnivell: 1.300 m positius
Distància: 14 km
Temps: 5 hores
by Marga

Camí de Desferracavalls, Roca del Migdia

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola xiques i xic, quan he vist les fotos meu fet molta enveijeta, que encara que no vos ho penseseu la muntanya també mágrada , però ara toca marató. Heu quedat molt guapes i guapo a les fotos i les vistes molt boniques.be que vagi be el començament de la setmana i fins dimarts a l´entreno. Besitos LEO.

Anònim ha dit...

Me pensava que lo Txarnego havia tret tots los animals del barranc de Lloret, pero veig que encara ha quedat una rabera de vaquetes guiades per un manso. Menos mal que gracies a elles es matenen les senderes netes.

Maggie ha dit...

L'últim anònimo m'ha fet riure molt. En sèrio! Podria donar la cara per saber qui té tanta gràcia en resumir sortides per la muntanya. Això sí, vaques i manso, s'ho han passat d'allò més bé pasturant per unes senderes que de netes no en tenien res.

Anònim ha dit...

amb aquestes models no és estrany que surtin unes fotos tan guapes

Anònim ha dit...

Menys mal que tenia faena i no les tenia totes.....m'arriben a fotre en aquest marron i em quedo a pasturar amb les ex-amigues del xarnego...ara que això de les 2 rosses i la morena pinta bonic, bonic...i més si ensenyen cuixa....almenys mauro ja té allò de "la ilusión de todos los días"...jeje
Salut!!!

Anònim ha dit...

No se, no se, aquesta foto de les top models, intentant orientar-se amb un mapa, fa aulor de montatge.

Anònim ha dit...

eeiiii! molt be quina envidria feu teniu unes cosetes wapes fer fer ja direu alguna cosa q ambbones companyies pasen rapit els matins jeje salut cabretes i mardà jejeje

Rous ha dit...

100 % pla,què dius? fotomontatge?? Home havies de ser!!!!!!!