06 de maig 2010

CURSA DE PAÜLS 2010

NOVA WEB:  http://sites.google.com/site/cursadepauls/

El diumenge 23 de maig es celebra al Baix Ebre, el Campionat de Catalunya individual de Curses de Muntanya de la FEEC amb la disputa de la 10a edició de la Cursa de Muntanya de Paüls que organitza la Unió Excursionista de Catalunya de Tortosa, amb el suport de l’Ajuntament de Paüls.

Un recorregut  impressionant que amb els seus 23 km, s’han de superar quatre punts per sobre dels mil metres d’altura,  Mola Grossa,  Piló del Montsagre, Punta de l’Aigua i Joan Gran, acumulant gairebé 4.000 metres de desnivell. Suficient per posar a prova la resistència dels millors corredors de l’especialitat que es desplaçaran a aquesta preciosa població del Baix Ebre, enclavada al bell mig del Massís del Port. Un recorregut molt variat amb trams de ràpids senders i altres de crestalls tècnics, on el corredor ha de posar els cinc sentits per tal de progressar amb seguretat.

El recorregut d’aquest any és bàsicament el mateix de l'any passat, amb un canvi pel que fa al lloc de sortida i arribada; com ja sabeu els habituals d'aquesta cursa, des de la primera edició s'havia fet  a la plaça Major, però aquest any i per motius aliens a la organització ens hem tingut que desplaçar a la zona esportiva (piscines), aquest canvi no representa cap modificació substancial dels aspectes tècnics del recorregut. Així el recorregut comença davant de les piscines situades a la part baixa del poble i sense trepitjar cap dels carrers es puja cap a la Plaça Major i el cementiri, on connectem amb el GR7, que segueix el camí del Montsagre. Pel que respecta a l’arribada s’ha incorporat un tram nou de sender que ens porta a la part baixa del poble i a meta.

Les inscripcions es tancaran el 18 de maig o en el hipotètic cas  d’arribar als 500 inscrits. Amb la inscripció està inclosa la botifarrada que es farà al final de la cursa a la que estan invitats tots els acompanyants.

Podeu ampliar la informació a la nova web de la cursa: