21 de maig 2010

CURSA DE PAÜLS



INSCRIPCIONS TANCADES!!!

Us recordem que a partir d’avui ja no es faran més inscripcions, ni per internet, ni a la sortida.
Com ja es habitual durant els darrers anys lliurarem els pitralls el dissabte 22 de maig de 17,00 a 20,00 hores i el diumenge 23 de 7,00 a 8,15 hores, al Casal municipal situat baix de l’Alberg (mateix lloc de l'any passat).

Per evitar problemes d’última hora estaria be que consulteu la llista d’inscrits per comprovar que sortiu sense cap incidència, si fos així, envieu un correu a cursapauls@yahoo.es i ho solucionarem.

Suposo que ja sabeu, que aquest any la sortida es fa a la zona esportiva (piscina). El recorregut es bàsicament el mateix de l’any passat, a excepció de la sortida i arribada.
Es sortirà del davant de la piscina cap a la carretera de Xerta i es pujarà cap a la Plaça pel camí que els altres anys fèiem de baixada. A l'arribada  hem afegit un tram nou de sender que baixa de  “La Fonteta” fins a la rotonda que hi ha a la part baixa del poble, allí es fa un petit tram d’asfalt fins creuar el camí de Sant Roc, a partir d'aquí continuem per uns bancals que hem agut de netejat per poder arribar a meta sense haver de tocar la carretera.

Estem segurs que aquest canvi no farà deslluir la cursa i que podrem gaudir com sempre d’una de les més impressionants curses de muntanya que es fan arreu de l’estat.

Fins diumenge.