02 de juny 2011

Quinzena edició de la Marxa Fredes-Paüls



Estas preparats per Anar de Fredes a Paüls seguint el GR7?

Fer la travessia integral del Port, de punta a punta?


La TRAVESSIA NOCTURNA FREDES-PAÜLS, el Trail més veterà de la zona, efectua aquest recorregut la nit del cap de setmana de juny més proper a la lluna plena, es una travessia d’uns 50 Km seguint senders i camins de muntanya, que la guía oficial del GR la descriu en dues etapes d’unes 12 hores, i que natros et proposem fer-la d’una tirada i amb semi-autosuficiencia.

La data d’aquesta nova edició es el 18-19 de juny, o sigue que només queden 17 dies per poder formalitzar la inscripció.


Qui pot fer la marxa?

Segons el reglament de la proba: “La Travessia Nocturna Fredes-Paüls és una marxa de resistència en què només poden participar excursionistes avesats a llargs recorreguts i coneixedors de les situacions adverses amb què es poden trobar. “

Horari:

La sortida es el dissabte 18 de juny a les 18:00 hores de la tarde de la població de Fredes (Castelló), per facilitar el desplaçament, la organització posa a disposició dels participants, que així ho desitgen (s’ha de fer reserva), un servei de Bus que surt de Paüls a les 15:00 hores.


La Fredes-Paüls es una proba no competitiva, però es reconeix el temps emprat en realitzar-la i a l’arribada es fa lliurament d’un un certificat de participació als qui completen el recorregut, i un regal exclusiu com a “finisher”.






Inscripcions i més información a: http://sites.google.com/site/nocturnafredespauels/home