18 de setembre 2006

6ª CURSA DEL BANDOLER

24 de setembre de 2006
- - Taradell - -

Al final, de les dues propostes per aquest cap de setmana, sembla ser, que tot hom s’ha decidit per la Cursa del Bandoler i, segons tinc entès, pareix que la gent de la UEC Tortosa anirà en manada. Com pareix que a nivell individual no pujarem als podis (el crack està lesionat dels "tobillos"), al menys a nivell d’entitat, en farem notar una miqueta.


Xeics al final anirem amb el bus de la UEC, però compte amb la conductora.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

hola a tots, com a anat el cap de setmana, a mi de conya, estirat al sofa sense fotre res.
Be, com som un puticlub important, m'agradaria saber qui porta el tema de les inscripcions de la cursa del bandoler. Jo anire, el responsable d'apuntar-mos que m'apunte a mi també.
Ja ens parlarem en quins cotxes anirem(amb el meu no que esta xungo i si pot ser que el conductor sigui un home), i quand marxarem. ens veiem a la Uec dimecres, o dijous al entreno. Dinarem a Vic o a Tortosa ?
Vale, adeu

Que, com te va anar Paco per Taga, vas arrivar avans o despres de Marga.

Que no hi ha video de la sortida del diumengue? suposo que com va ser fruixeta no venia jo, no val la pena ni fer video.

Anònim ha dit...

Xeeics, si feu les inscripcions a l'engròs, apunteu-me a mi també. I al final sortiré des de Tortosa diumenge de matinada, ja m'avisareu de l'hora i el lloc. Espero tindre lo cotxe arreglat. Estos de la Opel van torts.

Anònim ha dit...

D’inscripcions a l’engròs, res, cadascú que s’apunte que desprès ja sabem el que passa.
Isa i jo ja estem apuntats.

Anònim ha dit...

OKEI MAKEI.

Anònim ha dit...

Pos qui tingue el cotxe xungo que vagi a peu

Anònim ha dit...

home jo confiava en l'autocar de la uec

Anònim ha dit...

Ostia!!! jo si condueix una tia, no vinc.

Anònim ha dit...

Entre els cotxes xungos i q no podreu anar amb autobus, ja veig a tots els homes corrent fins taradell,aixó si darrera l'autobus, us anirà bé,serà la manera de fer precalentament, a però no fesseu autostop q no us pujarem, ens veiem diumenge a Taradell!! no us encantesseu pel camí a veure si fareu tard!!

Anònim ha dit...

com esta el tema del bandoler, no m'ha contestat ningú. Encara no se en qui aniré, Elena que tens un lloc per a mi al teu cotxe?.
Bueno espero guanyar a tots els de la Uec Tortosa menys a Carlos, que pobre està en depresió i li fa mal l'esqueneta. Ademés ha de pair els 40 anyets.
A Perales tampoc no el vull guanyar, que me l'estimo molt i te molta paciencia.
A Mauro tampoc perque es el Jefe i al jefe no s'el ha de guanyar mai.
A Elena ,a Isa i a Marga no perque son donetes i surten un quart d'hora avans
A Paco Murall tampoc perque esta molt fort
A Paco a seques no perque no podré
A Marti tampoc perque es amic meu
pero als altres els guanyare a tots, vale

Si no dieu res ens trobem a la sortida, ja vindré a peu si cal.

Adéu

Anònim ha dit...

Pos jo tenia entes que tobi no habia de vindre!!!!

Anònim ha dit...

Ten raó follonero, Tobi no be per que no està convocat.
Seguint el sistema de rotacions, que tan be ens funciona i que fins i tot un tal “Rijkaard” ens ha copiat, aquesta setmana es queden al banc xicotet (banquillo), el senyor “Tobillos rotos hace poco”, “Belen mira que estas güena”, “Jose lo mister de Capredó”, “Tara Cayenne”, “Kiko lo bomberet”, “Jordi lo mosset”, etc etc.
Al seu lloc portarem com a crack a “Pusa”, i d’aquesta manera, donarem temps per a que se vagin soldant los “tobillos rotos”.
De moment tots ho porten be això de les rotacions i tenim un vestuari bastant tranquil.

Anònim ha dit...

hola amics, algu sap el tel. d'Elena, publiqueu-lo, que tinc que trucar-la, per veure si puc anar amb ella a Tarradell, encara tinc el cotxe "xungo". Si cal fare el cor fort i anire encara que porti el cotxe ella.