07 de setembre 2006

La Caramella 07/09/2006

Sortida d'entrenament pel Barranc de la Caramella
On està Carlos????
Aprofitant que són les festes majors de Tortosa i a la tarda gairebé ningú treballa a Tortosa, (bé, amb algunes excepcions com per exemple Martí i Pinyol, que si que curraven i ja està bé perquè s’han passat un estiu de co...ns) hem fet una sortida d’entrenament llarga, d’aquelles de més caminar que córrer i amb un desnivell considerable.
Els privilegiats aquest cop hem estat Elena, Isa, Pako Murall, Mauro, i dos dels supervivents dels Carros de Foc (Paco Estorach i Joan Perales). Hem anat a la Caramella i hem pujat a la Mola Castellona per la Roca del Migdia. El tram que puja de la casa de Carballo fins al Coll de la Garrofera està com sempre, ple d’argelagues de 2 metres d’altura, o sigui, que Isa i Elena estaran uns dies sense portar minifalda. Un cop hem arribat a la base de la Castellona hem anat en busca de “l’escaleta”, no sense perdre-mos un ratet, i allí ja hem pres el sender principal que baixa un altra cop cap a la Caramella.
Com a final de sortida un banyet a una de les basses de la Caramella i després unes cervesetes a Roquetes, i com no, ja hem quedat per al dissabte, a les 9 h per anar a La Ràpita amb l’intenció de pujar a "la Foradada" del Montsià i alguna cosa més......

Aquí teniu un projecte de video de la sortida (tranquils que ja ho anirem millorant).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Lo realitzador del video ja el podeu despedir.