28 de gener 2007

Entrenament per la Fou

Nevada Barranc de la Fou (2) Nevada Barranc de la Fou (1)
Avui teníem previst fer un entrenament llarguet pel Barranc de la Fou. Com sempre hem quedat a quatre camins a les 8 i ens hem ajuntat 8 persones, ens ha fallat Carlos que es veu que està fotut de l’esquena peró en canvi ha vingut Jordi que no estava previst que vingués., o sigui que hem anat Elena, Isa, Jordi, Paco, Puça, Moises i Mauro.
A les 9,30 començàvem a córrer barranc amunt, i un hora després arribàvem al començament del sender que puja del Bc. al Mas del Sargento, aquest tram teníem previst fer-lo en una horeta, pos be quasi dues hores hem tardat en fer la pujada ditxosa, això sí hem xalat d’allò més, com podreu veure a les fotos i el video el camí estava impressionant de la nevada que va caure, però no es podia avançar gaire apressa. Un cop a dalt i veient l’hora que era, hem decidit tornar a baixar pel mateix camí, això si aquest cop l’hem fet més ràpid, en quaranta cinc minuts ja tornàvem a estar a la pista, tot el que la neu ens ha frenat de pujada, de baixada en ha ajudat moltíssim. Desprès, 45 cinc minuts més de sortida per una pista que se’ns ha fet duríssima, bueno a puça només l’hi ha costat 35 minuts, però ell portava pressa ja que a les 3 havia repartint entrades del partit Roquetes –Remolins.
En total hem fet 4:30 hores de recorregut per a uns 17 km de pista, i uns 12 km de sender nevat, de desnivell uns 1700 metres acumulats.







Aquí teniu un petit vídeo de la sortida, aquesta vegada es sense musica. Volia posar musica “FOLK” per que se que a puça li agrada molt, però no he trobat res...

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Eiks quina enveja que mau fet, ja veig que vos ho vau pasar pipa, que guay, quin paisatge, però que crios que sou,que anaveu a fer a correr o a jugar amb la neu, ja us ho vau passar bé!!!Però tinc el cònsol de saber que sense el jesusenc, tb vos o sabeu pasar bé, ja veig que al roquetero li tocar fer tonteries per la neu per a fer-se vore, pareixia"el bufon del rey", però bueno dixeulo fer que aixi esta content!Ei algu te el mati lliure dimecres i vol sorti a entrena???Vinga agur campeons

Anònim ha dit...

BON VIDEO,BONES FOTOS I GRAN ENTRENO,EL QUE MONTA TOT AIXO, MOLT GRAN,I TOTS ELS QUE VAN ANAR,GRANDIOSOS.

Anònim ha dit...

Vos asseguro que l’anterior comentari no l’he fet jo, però estic totalment d’acord amb lo que diu.

Anònim ha dit...

Xeic xavi com va anar lo duatló ?

Anònim ha dit...

Que passa amb la musica "Folk" ? No se per que, peró me sona a recochineo...

Anònim ha dit...

MAURO LO COMENTARI L'HE FET JO,PER QUE ES COM HO VEIG.
LO DE LA MUSICA DEL "FOLK" NO CAL RECORDAR-HO,VAJA SOBREN COMENTARIS.
NO VOS HEU DONAT CONTE QUE LO JESUSENC PARLA DE TOT MENOS DEL SEU DUATLO,SEGUR QUE LI VA ANAR DE COLLONS,JA,JA,JA,.

Anònim ha dit...

segur que el va correr?
jo tinc els meus dubtes

Anònim ha dit...

E MIRAT LA CLASIFICASIO I NO SURT,JA,JA,JA

Anònim ha dit...

este jesusenc ens ha sortit fallat.

Anònim ha dit...

Si,si, ja veurem diumenge a granollers qui surt fallat!!!
Ei Paco ma dit que ja sa puntat a lña mitja de bcn del dia 11F qui vulgui anar ja o sap!
Ei sou cabrons, quines ganes d´emprenyar que teniu!

Anònim ha dit...

Si,si, ja veurem diumenge a granollers qui surt fallat!!!
Ei Paco ma dit que ja sa puntat a lña mitja de bcn del dia 11F qui vulgui anar ja o sap!
Ei sou cabrons, quines ganes d´emprenyar que teniu!

Anònim ha dit...

Qui ha sortit fallat, però fallat de que, perque fallar, es caçar, no es allò que caçen de nit en una barraca o algo així, o voleu dir de fallat de no encertat, perque quan a algú se li diu que a fallat, es que no ha encertat, i que jo sapige no e tirat a ninguna cosa per poder dir que e fallat, així nose si ara e fallat o no, perque si e realitat e fallat, dieume on e tirat, per poder veure realment on e fallat, perque llavors voldra dir que no e encertat!O potser son altres els que fallen, perque ami sempre mavien dit les males llengues o avia sentit rumors de que Paco era un baixador nato, però man dit que a fallat, es a dir que este cap de setmana x la neu li an fallat les cames i es va fotre una borrega animal, Paco es així?Bueno el concepte de fallar, no se si el teniu clar, o sóc jo el que no el tinc clar, però el cert es que de fallar no e fallat, però entrena si que entrenat, i no poc, i no com valguns falladors vos deveu pensar, que jo quan entreno entreno, i no com atres...

Anònim ha dit...

Avui m’he assabentat que les víctimes del desgraciat accident ocorregut aquest cap de setmana al Pirineu, eren corredors habitual a les curses de muntanya, en Ricard Confalonieri, que ha estat el que ha perdut la vida, i en Marc Erra (organitzador de la cursa del Bandoler)i Anna la seva xicota, que ha sofert diferents traumatismes.

Us adjunto el correu que ens ha enviat Lluis Aloy.

"Tots aquests dos darrers dies heu pogut sentir per la ràdio o per TV, l’accident de muntanya que va succeir dissabte a primera hora de la tarda, a la zona de Porté-Pimorent, amb resultat d’una persona morta i dues de ferides, motivades per un allau.

Us he de donar la trista notícia que la persona morta ha estat en Ricard Confalonieri, corredor de curses de muntanya i organitzador de la recent creada cursa de Montserrat Nord, mentre que una de les persones ferides és en Marc Erra Puig, àrbitre, corredor i organitzador de la Cursa del Bandoler.

Dissabte al vespre, vaig estar amb en Jordi Martín a l’hospital Meritxell d’Andorra, en Marc i la seva xicota (l’altra persona ferida, estan fora de perill, si bé trigaran temps en recuperar-se. L’Anna, te una fractura al turmell, que requereix d’una intervenció quirúrgica. En Marc te lesions a tres vertebres, que no requereixen cap intervenció, però sí molt de repòs, principi de congelacions a tres dits de la ma i múltiples cops. En Marc va fer el possible pel Ricard, però no va estar possible, les seves lesions eren molt greus.

Encara no se quan serà l’enterrament d’en Ricard, doncs avui li faran l’autòpsia a Andorra, pel que suposo que fins dimarts o dimecres no serà l’enterrament. Ja us aniré informant."

Anònim ha dit...

gran cursa la del vandoler,(en puc dona fe perque l'he corregut)gran organitzacio la de la cursa,i gran persona i molt vinculada en l'esport de muntanya era el RICARD CONFALONIERI,desde les terres de l'ebre el nostre mes sentit pesame per a la seva familia.

Anònim ha dit...

Bona tarda a tots desde el tarragones, els del Trote fent un entreno el dissabte dia 3 d' unes 4 o horetes més o menys , més aviat més... de muntanya La sortida es al casal de Alcover a les 8,30 del demati i el recorregut no m' el se gaire però se que es pasa per alió, Mont- Ral, la zona es bonica. Esteu invitats tots els que volgueu vindre, se que s'en dissabte igual és una mica dificil peró m' agradaria trobar cares conegudes i si no... sé que al endemà ens veuren a Granollers, al menys imagino que Paco que no es perd ni una anirá.... Si esteu interesats podeu trucar - me al teléfono 645-824805 ¿ ok?.
Que el dia sigui lleu.
Per cert, molt xula la sortida de la neu pero la que no tenia localitzada era la cursa que vau fer de Vilabella, que era Muntanya . Petonets.

Anònim ha dit...

que tu no et canses o que???disabte esta sortida i diumenge la mitja de granollers,no,no gracies per la invitacio,pero no estic preparat per fer tot aixo.ens veiem a granollers!!!!
TU SI QUE VALS,ELS DEMES SOM AFICIONATS.

Anònim ha dit...

L'unic que aguanta dos sortides seguides es SUPERPACO, pero esta setmana està de vacances fins la mitja de Granollers.

Anònim ha dit...

I DESPUES SE QUEIXEN DEL DIESEL, QUE A RESUMIDAS CUENTAS,ES LO MILLOR QUE HI HA,PERQUE ARRIBEN A TOT A REU!!!

Anònim ha dit...

El jesusenc s´aguarda per a granolles, perque el tendó... no està per a molta muntanya demoment, amés disabte tinc un dina, i em serà impossible, aixi que fins a granollers!
Ei puça entrena fort que avui molt de parlar en lo mobil, i molts de km, però tots d´alt del cotxe!!Jeje una abraçada molt forta a tots, desde la capital dels sopars, es a dir de la EMD de JESUS, que aqui com ja us vaig dir un dia estem vivin dins una bombolla, amb un clima temperat, el qual ens fa ser diferents als altres, si algú es vol purificar la sang, o només vol veure un gran poble, amb una gent estupenda, només cal que s´aproxime a JESUS, i gaudira d´uns dies entrenyables, i amb una gent que el rebran amb els braços oberts com si fos un més, però si be de roquetes, abans que pases pel de BAU a refinar-se una mica totes les toxines que puguin porta!Vinga bona nit a tots agur

Anònim ha dit...

Xeic jesusenc, t’hauria de fitxar pataqueta i enviar-te a FITUR a fer propaganda del teu poble.

Anònim ha dit...

Perdó EMD

Anònim ha dit...

ESTA EN PRECAMPANYA

Anònim ha dit...

SIGNIFICATS DE LA PARAULA JESUS:

1 NOMES HO PRONUNCIO QUAN ESTARNUDA UN ALTRA PERSONA.

2 QUAN ESTIC ASSOMBRAT PER ALGUNA COSA.

3 QUAN CRIDO PEL SEU NOMAL MEU GRAN AMIC.

ES A DIR FES DE VALENTA CAMPANYA PERQUE JESUS COM TU DIUS,NO HO CONEIX NINGU.

DE ROQUETES VINC,DE ROQUETES VINC, DE ROQUETES BAIXOO.

Anònim ha dit...

JESUS!!ON ES AQUET POBLE? EXISTEIS? DEU SER UNA BARRIADA,NO?
O UN RABAL?????

Anònim ha dit...

PIJOR,UNA EMD,UNA PEDANIA,UN CONJUNT DE CASES,UN GRAPAT DE PISOS,UNA URBANITZACIO.ES ALGO AIXI MOLT TRISTA LA VIDA ALLI.LA GENT EN DOS DITS DE FRONT,SEN VA A LA CIUTAT VEÏNA (ROQUETES).