14 d’abril 2007

Celebrat el Raid Serres del Mestral 2007


Dissabte, 14 d’abril es va celebrar la primera prova open de Raids d’aventura, en la qual van debutar uns quants membres pertanyents a l’equip Trail de la UEC Tortosa, amb dos equips anomenats Terres de l’Ebre.
El raid Serres del Mestral es va celebrar a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.
Les proves que es van disputar eren cursa a peu amb orientació, BTT amb orientació, via ferrata, Caiac i bitlles, però per causes meteorològiques, ja que la pluja ens va acompanyar tot el dia, la via ferrata i el caiac es van haver de suspendre.
El recorregut va ser poc tècnic encara que amb forts desnivells.
Mes info aquí>>>


Aquí les classificacions >>>
La nostra classificació:
Equip Terres de l’Ebre 1 (Pinyasso i Moises), classificat en 14er lloc amb un temps de 3:21:00 h.
Equip Terres de l’Ebre 2 (Isa i Moises), classificat en 23e lloc amb un temps de 4:17:38 h.Finalment hem aconsseguit una foto de Pinyasso en plena acció birlenca

25 comentaris:

Mauro ha dit...

Ara esperem que els raiders facen el resum !!!!!

Anònim ha dit...

jo miro les classificacions ino vec raid uectortosa o es que aneu en un altre nom.adeu MARTI

Anònim ha dit...

ON ESTEU VATROS NO SURTIU A LA CLASSIFICASIO TANT MALAMENT EU QUEDAT
ON ESTA LA REPRESENTACIO DE LA UEC TORTOSA??????

Anònim ha dit...

Xeic no teniu fotos de Pinyol jugan a les bitlles, ha de ser molt espectacular, no?

Anònim ha dit...

Si xeics tan d'entrenar per acavar jugan a les bitlles, i pel que tinc entes no en va encertar ¡¡¡ ni una !!!

Anònim ha dit...

Me pensaba que era obligatori lo casc homologat ?

Anònim ha dit...

ESPECTACULAR PINYOL.

Anònim ha dit...

Raid d'Aventura?
Una mica perillós, NO?

Anònim ha dit...

Piñasso aixo dels raids es de lo més extrem que vist mai!!!!

Anònim ha dit...

Pos pa extrem lo joc de la rana.
Es tracta d'encertar una moneda a dins de la boca d'una rana metalica.
No se si es veritat pero m'han dit que han vist a pinyasso pel parque jugant amb el jubilats, a la rana i a la petanca. (?)

Anònim ha dit...

Xec piñol qui t'ha fet lo plan d'entreno pa les birles ?

Anònim ha dit...

jajajajajajajajajjajajajajajajjajajajajajajajajaj

Anònim ha dit...

veig k en el fondo tothom li agradaria esta dins de l´equip de raids tranquils que l´any k b ja formarem 4 grups mes x ho aneu entrenan i recordeu que el dissipador no es menja.je,je.

Anònim ha dit...

hula-hop i nunxakos neeeeng

Anònim ha dit...

Poz quin angle que tens nen

Anònim ha dit...

Piñol que birla más grande que tienes

Anònim ha dit...

Es para comersela mejor

Anònim ha dit...

Felicitats "pofesionalç".

Quina enveja que em doneu que jo hagi de formar part d'un insignificant grupep d'aficionats que ens dediquem a paxangues. Tardem 12 i mitja el més ràpid del grup i quasi 18 lo més lento. En canvi los pofesionalç fan en tres o quatre horetes a un GRAN RAID.

A més, los pofesionalç queden d'alló més ben classificats els number one els deu segons i the secon team els deu tercers (per a qui no ho hagi entés: els deu primers són del 1er al 10è, els deu segons del 11è a 20è, els deu tercers del 21è al 30è... fins els deu no se qué). I ja no us explico quins vam quedar los de la paxanga, me'n dono vergonya i sobretot tinc pena per la pobra Montse i el pobre Perales del malament que ho varen fer.

I més enveja encara pel desplegament de mitjans que fan los pofesionalç. Es nota qui porta un FERRARI i qui va en 600. Tenen fotografo, redactor, en un moises no entenien prou i en necessiten dos per apartar l'aigua per tal que pinyasso pogues tirar les bitlles, equipació a l'última moda (encara no l'he vista), un munt de patrocinadors (alguns no paguen).

I per últim, los pòfesionalç que juguen al despiste, fan vore que estan barallats amb el poder però en treuen tot el que volen. Diuen que tenen molt emprenyat a l'AMO (abans lo kefe) però mai havia vist tant d'espai al blog per una notícia.

En fi sana enveja,

lo manso


A m'ho deixava i com collons es fan dir UEC Tortosa o Terres de l'Ebre, algú m'ho pot aclarir?

Anònim ha dit...

MOLT BE MANSO,I AIXO QUE ES FAN DIR ANTIRAID,CONTA SI FOSEN RAIDERS.
QUE'T FASEN AIXO A TU,UN TIO QUE EN MENYS DE 15 DIES A FET MES DE 200 KM NO HIA VERGONYA.
VICA L'ULTRAFONS I ELS QUE'L FAN.

Anònim ha dit...

Manso i ultrafons, vos aviso, si vos voleu fotre amb los raiders, vos hi poseu, pero al kefe, ni tocar-lo, que te la pella pel manic, i vos ho dic jo que el conec molt be, i si s'emprenya sortireu escaldats.

Anònim ha dit...

a mi este grup ni mi va ni mi be jo el grup el tinc dimarts i dijous a les 8:30 aixo es un grup una piña una familia de la que no vull separar-me.gracies per haver fet una familia com la de:
LA UEC TORTOSA

Anònim ha dit...

Esta clar que per a sortir al bloc o ets amic del jefe o del amo, o ets del equip de Raids, o t'acatxes per a que donin. Però si surts a correr, o quedes tercer clasificat de Catalunya de Curses de montanya de la teva categoria, ni una trista linia. Bé, visca l'igualtat i l'imparcialitat i visca tots aquells que surten a correr per les montanyes i representen a la nostra entitat sense esperar cap reconeixement

Anònim ha dit...

S’accepten tota classe de suggeriments i col·laboracions.

Anònim ha dit...

lo que tenim fer es no dir tantes tonteries i tantes burrades i portar el nom de les terres o de la uec allà on anesem sigue pel raid o per ultrafons o per patera. felicitats a tots.

Anònim ha dit...

estic creant un club nou anomenat fondistes de les terres de l'ebre per poder-te apuntar es impresindible que avans haguis estat al club Runners de la Uec Tortosa. Si Portes la baixa del teu anterior club et paguem un equipament Note Faigues del nostre patrocinador.