23 d’abril 2007

SORTIDES DEL CAP DE SETMANA 21-22/4/07

Dissabte 21- Toscà-Clotes-Punta Serena-Vall d'Uixó-Terranyes-Foies-Toscà.
Una bonica volta, improvisada sobre la marxa, que va suposar la tornada als entrenaments de muntanya de l'amic Martí i que ens va oferir les magnífiques vistes des de Punta Serena i una baixada espectacular de la seva tartera.


Diumenge 22- Paüls-Mola Grossa-Refoia-Cresta i Piló del Montsagre-Paüls.
Excursió tranquil·la amb algunes convidades i que vam aprofitar per marcar els trams més perdedors de la Mola i la Cresta. Al final menys assistència de l'esperada, però tot plegat compensat pel retorn d'Elena al país de les cabretes.

Com sempre, rematat per un bon vermut de garrafa, musclos, canyuts i lo que vulgues.

by pako

7 comentaris:

Anònim ha dit...

la de la foto es elena????????per fi a tornat, espero que ara sigue ja per a sempre,que per fi desapareguen les molesties.

Anònim ha dit...

Si, es Elena que torna.
I ja s'apuntat a la Castelló-Penyagolosa.

Anònim ha dit...

Los canyuts estaven de muerte

Anònim ha dit...

ei, soc moises ja formo part el club dels lesionats, petit esguins al tormell 4 dies ko mes la posta a punt pero aixó no es el pitjó, per problemes laborals no tornare a entrenar els dimarts i dijous fins el mes de juny així que a entrenar altra volta tot sol pels matins pero penso tornar mes fort k mai, salut i ens parlem perls caps de setmana.

Anònim ha dit...

tranquil i anims que aixo no es res.entrena sol si tens voluntat a millora de valent

Anònim ha dit...

ànims Moisés, segur que entrenant sol progressaràs més que amb aquesta colla de dropos.

per cert, lo diumenge que ve a les 8 a 4 camins. entrenarem la cursa de paüls (sense convidades)

Anònim ha dit...

Hola ja veg que no perdeu el temps i apart de disfrutar de la sortida os dediqueu als grafitis.POC apoc tornem tots de les lesions,Moises tranquil i anim jo fins ara sempre he anat sol i ja veus soc un catacrac ajuda molt mentalment.Ja mhe apuntat a la penyagolosa ja mos aclarirem.SALUT I PELES.MARTI