17 d’abril 2007

Resum de la Montserrat - Reus


Fantàstic Peraldinho. Excel·lents Paco i Carlos. La Montse Llop primera en fèmines, després d'un sacrifici físic brutal. I el que escriu la crònica tampoc li va anar malament, perquè va millorar una miqueta el 2006 (més temps, però més Km), tot i que vaig quedar admirat de la potència física tortosina dels altres tres.Perales va quedar tercer i va fer uns temps que em sembla increïble (al voltant de 12.30, no ho sé exactament ja que encara no ha sortit la classificació). Em pensava que aguantaria amb natros fins a la meitat de la cursa i després ens deixaria, però no va ser així: el seu ímpetu va fer durés 30 segons amb natros i deseguida desapareixés. Es va fer amic del segon classificat i, fins i tot, el va esperar per arribar junts. Quan el vaig veure, em va fer morir d'enveja, jo estava reventat i ell com si hagués vingut de fer relax per les Seychelles.
Carlos i Paco van aguantar 1/2 cursa amb mi i la Montse, però després ja ens van deixar sols perquè també tenien un coet al cul. De manera, que vaig tenir l'honor d'acompanyar tota la cursa a la guanyadora de la prova i això que la vaig conèixer aquell dia.
Bé, que més us podem dir sobre el sacrifici que suposa fer 101 Km (1 més que l'any passat), és una cosa que s'ha de provar, com el bon vi. La pluja, el fang, totes les adversitats superades. Ara, només el pots assaborir quan has acabat i depèn del fet caldo que arribes. Quant als resultats, la Montse i jo mateix vam fer 16.45 (vam quedar 20è i 21a), el Carlos i el Paco (devien fer 3/4 o 1 hora menys i devien quedar 14è i 15è) i Peraldinyho ja ho he dit).
A veure qui s'anima l'any que ve.


Pep Anglès


Tota l'informació a: http://www.secfreddis.org/

21 comentaris:

Mauro ha dit...

Bueno ja tenim aquí la crònica, i com que aquesta gent només pensa en correr, por no hi han fotos de la prova, o sigui que he tingut que penjar fotos d'arxiu (que en tinc uns quantes)

Mauro ha dit...

Espero que poseu comentaris i felicitacions, de bromes poques que estan una mica susceptibles.
Ha, i marranades tampoc (aixó va per a pinyasso.

Anònim ha dit...

Enhorabona a la Montse, es un màquina de fer kilometres.
Als demés que els donen... perdó que no se poden dir marranades.

Anònim ha dit...

Ei que passa vos veig molt nerviosos,aixo deu ser que esteu poc cansats,menos pica tecles i mes corre.Mos veiem esta nit perà comenta la inolvidable experiencia
de fer 100 Km i queda 3er.

Anònim ha dit...

Perdona qui està nervios es lo Madrid, no lo Barça

Anònim ha dit...

enhorabona a tots per tot l'aconseguit, men alegro molt per peraldinho perque estava fotut pero nomes del cap perque ell te bones cames i per fi ho ha pogut demostra espero que a partir d'ara sigue mes a sovint.de la montse sobren els comentaris li acabaria els collons hasta al CONDE LEQUIO.PACO CARLOS I PEP ANGLES UNA VEGADA MES FELICITATS.

Anònim ha dit...

FElicitats a tots/es. De veritat que no entenc com podeu fer 101 Kilometros. Es increible.

Anònim ha dit...

Ei ja torna l´autentic jesusenc, el que organitza els sopars, l´espera a sigut llarga, però ja torno a esta aqui, en los meus absurs comentaris, les descriminacions cap als roqueteros, tot seguix iguals, bueno me dixo de comentaris i felicito als locos dels 100 km, nom pensava que estessiu tan fotuts, però sou incrïbles, quem dieu de ronaldinyo, a no de peraldinyo, de estar que no passa per la porta, però seu mereix!!!I a tots/es els altres felicitats!!!Bueno els que anem a Viena ànim que això ja esta aqui!

Anònim ha dit...

Enhorabona, tot sou uns campions, el sol fet d’acabar una prova així ja es tot un èxit.
Crec que no us ha de fer gens de temor el Mont Blanc.

Anònim ha dit...

ESPE JA T'HAS APUNTAT A RIPOLL? ALLI MOS VEIEM.

Anònim ha dit...

Jo sols soc una admiradora (!)
Ja m'agradaria, ja.

Anònim ha dit...

ESPE NO MES CAL PROPOSARTEU,I NATROS T'AJUDAREM EN LO QUE CALGUE.
QUE DE NOIES TENIM FALTA AL GRUP.

Anònim ha dit...

ESPE NO MES CAL PROPOSARTEU,I NATROS T'AJUDAREM EN LO QUE CALGUE.
QUE DE NOIES TENIM FALTA AL GRUP.

Anònim ha dit...

ESPE NO MES CAL PROPOSARTEU,I NATROS T'AJUDAREM EN LO QUE CALGUE.
QUE DE NOIES TENIM FALTA AL GRUP.

krusty ha dit...

bueno, no us conec però les més sinceres FElicitats!! fer 100km...Uf!! només de pensar-ho ja me canso!!! 2,5 maratons!!! i seguits!! x a mi Increible!!!
Felicitats altre cop!!

Anònim ha dit...

la veritat es que jo normalment cada dissabte faig un 280 km entrenant, no se perque us sorprent tant que algú només en faci 100 i ademés en 12 hores i pico, jo els faig en unes 6 hores

Anònim ha dit...

anonimo,lo teu es d'admira fer quasi 200kms en 15 dies i sense entrenar, aixo no ho fa qualsevol, ets un crac.

Anònim ha dit...

gracies espe, no es peralmenos

alpinrunning ha dit...

Bueno felicitar a peraldinho,que feu un gran compañero de carrera, y creo que en la prueba del Mont Blanc tambien se saldra

Anònim ha dit...

Gracias alpin, eres en parte el culpable de mi gran carreron, lla que sin tu apoyo y animos no hubiera sido lo mismo.
Eres muy buen corredor pero mejor como persona ja que renunciaste aun mejor buen tiempo por tal de acompañarme.
mos vemos en el Peñagolosa,ja estoy
inscrito.

P.D. He leido tu cronica en alpinruning

Anònim ha dit...

Ei cracks felicitats a tots pels 100 km, per mi sou uns herois, especialment Peraldinho. Salut i força. Joan4s.