03 de desembre 2007

CORRENT ENTRE TERRES DE KABALINS, RABOSES I PASSOS DE CARAGOLES

Us transcric lo correu que ha enviat Xavi Espelta. Els/les interessats/ades, anem fent llista. Quedem a les 7:45 de dijous a quatre camins, per arrencar a les 8 cap a Vandellòs.
Dijous 6 de desembre’07 a les 9 del matí, des del pavelló de Vandellòs, farem una sortida popular de córrer per muntanya.
Recorrerem 19,5 km amb un desnivell + de 1.260m, dels quals 15 km seran de senders, camins recuperats i carenes.
Recorregut: Sortirem de Vandellòs (270 m) per pujar a la foradada de la portella del Miano i seguirem pels Dedalts de Vandellòs per arribar al Molló Puntaire (728m). Durant l’esmorzar gaudirem de vistes espectaculars: des del Garraf fins al Delta de l’Ebre, Montsià, Caro, Montsant, Llaberia, Camp de Tarragona, muntanyes de Prades, etc. Passarem per la portella del Xato i per la portella de l’Arturo, fins arribar a la cresta de l’Espinada. Aquesta cresta és un pas aeri sense dificultat tècnica, equipada, però amb pati a cada costat (a la banda sud anirem paral·lels a la mar...). Si algú té pànic a les altures pot triar entre dues opcions: a) portar malles llargues i velles contra les argelagues carinyoses de Vandellòs i fer de Kabalí obrint el seu propi pas, o b) portar arnés i baga per assegurar-se ja que els passos complicats estan totalment equipats.
Seguirem el sender per arribar a la mola Nadell i baixarem cap a Castelló (poble abandonat dels anys 40 en procés de recuperació des de fa 10 anys).
Només quedaran 4 km de “baixada” per arribar a les dutxes del pavelló, a les birres i a les jotes Roqueteres del Pako.
Cal portar aigua, entrepà i qui vulgui es podrà dutxar.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

vos juro que no cantaré jotes, però algú m'ha de deixar arnés, baga, mosketons i biodramines.

Anònim ha dit...

XEICS QUINA RABIA QUE TINC!!, però este pont no estic i hem perdre la sortideta de Vandellos, i lo pitjor de tot es que es del tipo que més m'agraden, grimpades, argelagues, birres.... i si d'amunt Pako no canta, que més es pot demanar......

Anònim ha dit...

Tu tranquil PaKo, quan arribis al pas aeri, afronteu sense por. Et deixes caure enrere tot agafant-te a les cadenes i sense mirar avall vas baixant en compte. I si per mala sort caiguessis i abans que el teu cos es precipiti al buit els àngels de la uec batent les seves potents ales guanyaran a la força de la gravetat i succionant l'aire et remuntaran fins un lloc segur...

Anònim ha dit...

Que algú em pot deixar de material d'este? A mi em van dir que per correr unes bambes i a suar. Que collons és tot això?

Anònim ha dit...

I lo dinar?

Anònim ha dit...

a veure clean eastwood, vale que s'hi pot anar sense arnés, però sembla que dijous farà vent, suposo que això no serà un problema no?

Anònim ha dit...

Si fa aire escolta això:
http://es.youtube.com/watch?v=DQvG2SMVl84&feature=related

Anònim ha dit...

xeics magafeu en mal dasquena i mol baix de moral,no podre vindre a neste pas me dedicare a la jota tortosina que xaleseu.un espalda mojada, salut

Anònim ha dit...

-paco'l'manso "dixeu-me material"
-pako'l'oudur "afrontau sense por"

Paco Murall ha dit...

ànimo xikets

Paco Murall ha dit...

estic provant los ninotets, ni cas

Anònim ha dit...

Jo us puc deixar i ferros de la meva època barranquera...

Anònim ha dit...

després de deixar anava "arnés".....

elena ha dit...

Que xalessu molt!!!!!!

No podré venir torno a estar lesionada, espero que per poc temps, ja veure les fotos i me moriré segur d'enveja

Anònim ha dit...

elena al moet no se te notava la lesio. anim

Anònim ha dit...

aixó també ho vaig pensar, jeje

Anònim ha dit...

Jo tb m'apunto a fer el cabreta per Vandellòs. Portaré un parell d'arnesos i unes de bagues, per si algú ho necessita.

Paco Murall ha dit...

gràcies rosa. anirmé millor que amb lo collar de gos