29 de maig 2008

D'aquí unes setmanes tenim ....

VIII NoRaid. El Raid de les Terres de l'Ebre
14 i 15 de Juny de 2008


L’itinerari d'enguany del NoRaid, començarà el dissabte pel matí al Barranc de La Caramella, km. vertical, itinerari "hors categorie", fins al cim de Caro, esmorzarem al Restaurant Pous de la Neu. A continuació un tram en BTT fins als barrancs (Bonyiga i Machina), desprès la “mítica” Cova de La Figuera.
El sopar serà a Beseit, i la pernoctació també, perquè el segon dia sortirem del poble cap a Formenta.
El segon dia hi ha una pujada amb grimpada al crestall de Tormos, tot seguit una tram amb btt fins al Mas del Sargento, a continuació el Barranc de la Fou, i com a fi de festa travessarem el Pantà de la Senia* amb piragua
El preu de la inscripció es de 3 euros per persona, el esmorzar del primer dia val 7 euros, i el sopar de germanor 16 euros. El lloguer de la piragua pel pantà son 12 euros.
També heu de comptar que si no teniu tarja d’assegurança, la del cap de setmana val 6 euros.



Nota d'aclariment d'un d'Ulldecona: *"Ei UECs, que jo sàpigue La Sènia té riu, però de pantà no n'han tingut mai. Suposo que us referiu al Pantà d'Ulldecona, situat al terme municipal de la Pobla de Benifassà. "




FREDES-PAÜLS, és la travessia clàssica del Port que seguint el GR7 s'efectua en dues jornades. Però aquesta vegada us proposem de fer-la d'una sola tirada i a la llum de la lluna...............................t'hi atreveixes?




11 comentaris:

Paco Murall ha dit...

enguany a les clotes, campeonat de guinyot "gran premi oudur" i carajillos gentilesa de "licores manolo"

Anònim ha dit...

aquet any es tornara a vatre el record?

Unknown ha dit...

Ei UECs, que jo sàpigue La Sènia té riu, però de pantà no n'han tingut mai. Suposo que us referiu al Pantà d'Ulldecona, situat al terme municipal de la Pobla de Benifassà.
Suposo que es nota que sóc d'Ulldecona, no?
Al marge d'això, el No Raid sembla molt canyero i a la nocturna tindreu una elevada participació de SudActius (i intentarem fer-ho bé).
Ànims i felicitats per l'èxit de tot el que organitzeu.

Anònim ha dit...

l'any passat el vam deixa bastan alt. aquet any el podrem vatre, si desprès del ball anem a esmorza,i desprès a la platja.

Anònim ha dit...

Senyor, OUDUR ja que usted quiere que jo El Manolo porte el brandi que no conyac, mi peticio es, me porta usted a la tal Amapola ver si ligo, si no no hay caragillos, Vale TIO.

Anònim ha dit...

Manel te gusta el rabo ?
Pues quedamos en les Clotes, tu portes el Brandi y yo portaré el rabo.
Oudur que se entretenga con la baraja.

Anònim ha dit...

manolo, tú ni caso.
ya hablaremos del asunto del barrunto y lo que trae cada uno.
por lo pronto necesitamos dos enfermeras por si hay algun percance.

Anònim ha dit...

I UN SIQUIATRA

Anònim ha dit...

amb quatre ja fem coto

frad-nand ha dit...

buenas agus!
avui he vist el teu comment i he entrat a la pagina vostra que currat que ho teniu. bueno a vore si un dia d aquests quedem per fer una tirada en cap d setmana i fem alguna ruta wapa, segurament ens veurem a la nocturna si la fas, lo k ja veurem en tanta distancia kom aniré...ja li dire al kf que corregeixi lo del pantano jaja i d paso que us vinkule. una abraçada!

Unknown ha dit...

Gràcies frad. Jo si que vindré i serem bastanta gent. Este cap de setmana passat vaig nar a Fondeguilla, va estar molt bé. Llàstima que mos vam encantar i van donar la sortida mentre encara anàvem del cotxe cap allí. Vam sortir els últims destacats i a la primera pujada vaig perdre molt de temps. Però estic content, una mica tocat però bé. Una abraçada i ja nirem parlant.