23 de novembre 2008

BANGKOK MARATHON 2008


Estic molt (de molido)!!!!!

M'ha costat la punyetera marato de Bankok 3 hores i 36 minuts. Jo amb 3:50 3:55 en tenia prou, pero un s'engresca i acaba pagant lo pato. I com la matinada ha sigut bestial.

M'ho he passat molt be, de menos a mes hasta lo km 36. La marato una mica avorrida, sortiem a les 3 del mati, sols he vist el sol a l'arribada, els primer 30 km tenien com a camp de batalla una autovia que hem fet d'anada i tornada, recta, ampla i plana. A part d'aixo i algun km molt medit es una marato molt ben organitzada. Tots els serveis, mils de voluntaris, aviatuallaments a gogo. I no us podeu imaginar la sorprsa final, de les que a mi m'agrada: lo buffet lliure de menja thai a l'arribada, sopa de fideus, arros ...

A continuar en la escursio que la Montse i jo ens hem montat per aquestes terres.

Fins aviat

http://www.bkkmarathon.com/

13 comentaris:

Anònim ha dit...

enjoy manso!!

Anònim ha dit...

però on s'ha vist fer una marató a les tres del matí,tu vas de malament a pitjor,jeje.Enhorabona!!

avui te hem trobat a faltar, tot i que hem tingut un altre manso(ja se sap a rey muerto rey puesto)que si no hagues estat per les MR hagues estat un recorregut fantastic, tinc les cames que sembla que m'hagi barallat amb el gat.

disfrute-ho i feu moltes fotos que després quan vegessim l'album segur ens fareu dentetes.

Molts besets!!
Elena

Anònim ha dit...

Hola paco i motse , avui he pensat amb tu a veure com t, aniria la marató, fenomenal, ets un crac. Pel que dius l´organització molt bé , però això de començar a les 3 del matí deu ser una mica extrany, però tu ho superes tot. Jo ja ho tinc aquí i ja començo ha estar una mica nervioseta , ja t´ho contarem a poc que pogui seguiré els teus consells. Be que disfrutesiu molt del llarg viatge i xaleu de valent. Molts de besitosi molts de records de la meva familia. LEO

Anònim ha dit...

Be Paco ojala tinguesem tots la mitat de la teva moral per sortir a fer una marató a les tres del de mati ara només fa falta que la novia també es torne boiga i t'acompanye, tens un repte dificil, DISFRUTEU i SORT AMICS.

Monrasin ha dit...

Eso..eso...¡¡que corra Montse!!
¿Solo había 1000 voluntario? Yo pensaba que habría 100.000!
Ala ...a disfrutar del Oriente y guarda perras pa ir a esquiar!!
Lo que si veo es que kilos no vas a perder muchos...
Un besazo pa Montse y no la machaques mucho!

Maggie ha dit...

Hello Mano!! Com va l'inglés? I els 5 kg de paper que portes, comencen a pesar o encara tens forces? Veig que cames no te'n fan falta i de gana tampoc.

Ara a fer d'autènctics motxileros!! No us vull vore xafar cap altre hotel, eh?

A passar-ho bé!

krusty ha dit...

Una después d'1 altra sempre me sorprens!! ;)

Anònim ha dit...

D'aixo s'hen diu:Temps i diners,no tindre crios,etc...

Anònim ha dit...

恭喜小蝗蟲。祝您新的挑戰,奉獻你的女朋友,你有更多的優點。

Anònim ha dit...

Xeic enric quan has escrit això anaves mamat o que ?

Traducció segons google: Felicitaciones pequeñas langostas. Les deseo a los nuevos retos, la dedicación a su novia, tiene más ventajas.

Anònim ha dit...

De fet jo volia felicitar al "pequeño saltamontes" per la consecució del seu nou repte i alentarlo a dedicarse a la novia que se ho mereix per la pacencia d'aguantarlo. Però com encara no tinc el nivell C de Xinés....

Paco FELICITATS!!!

Anònim ha dit...

Ei campeon ets un crac, travesses totes les fronteres possibles que hi puguin haber per correr una marato, ets una enveja com a runner i un gran company de fatiges!!!
By jesusenc

Rous ha dit...

Paco felicitats!!!!! Estàs fet un crack!

Jo crec que sense voler-ho et vas posar a ritme de P3, i clar, quin temps havies de fer?

Quan tornis ho celebrem!!!!!!!

p.d.:Boldú, jajajaja!!!!