01 de març 2010

Crònica asfaltera. Mitja de Cambrils. 28/02/2010

Uns a Miravet trotant per la muntanya i els altres a Cambrils relliscant per l’asfalt, però la UEC estava allí, a totes bandes. Moment de glòria aquest on mos trobem a vora de casa curses i lo mateix dia per a triar. Que no pare!.

A Cambrils es va estrenar ahir una nova cursa, que si la poden ajustar de dates, segur que serà un referent d’aquí a uns anys. De totes formes van esgotar els 1300 dorsals 10 dies abans –mai m’havia estressat per apuntar-me a una carrera i ara xiquets, qui no corre, vola o va a la loteria: Benifallet, Cambrils, Zegama o Hawaiï, tan i fa que valgue 15€ la inscripció o 400€-.

Tornem a Cambrils. Un circuit rapidíssim d’una volta pels 10 quilòmetres i dos per a la mitja. Figures de la talla de Martin Fiz (47!) o Joseba Beloki –je, je...ja van dos cops que el veig pel retrovisor- i una molt bona organització que sols va fallar a l’escollir Thunar com a empresa dels xips. Segons ells estic perdut –i d’altres- per l’hiperespai. A vore si estos de Volando Voy confirmen en un vídeo la meua presència –Juanjo Panisello podria fer de testimoni- sinó ja em veig en un especial d’Iker Jiménez al Cuarto Milenio!

Personalment buscava una mica de xispa de cara a la setmana vinent, quan patint per Barcelona me’n recordaré de Campredó. Vaig complir l’objectiu fins el quilòmetre 5 i a la tornada, sol i amb vent en contra, vaig perdre una mica de ritme. Al final sobre 35’40’’ i cap al 11 o 12 de la general. Bé. La família es divideix i arrasa allà on corre, que tot se sap i ràpidament.

Ànims pel Sr Ou dur. Vostè sap millor que jo com van aquestes coses però espero i desitjo que no sigui res i poguem compartir prompte alguna cursa de per on sigue.

Salut i quilòmetres! i abdominals per l’Albert, que acabarà com Ànsar :-)

Sinto

AKÍ moltes fotos

6 comentaris:

Anònim ha dit...

vas passar volant la catifa del xip que no saps ni lo temps que vas fer?
mamoooooooooooon?

Anònim ha dit...

Ferran ja ens veurem el diumenge abans de la sortida, perque desprès durant la marató ja no et veuré.

PUÇA ha dit...

Vaja cohet estas fet, espero que facis una marca a Barcelona per a recordar temps, anim FERRAN!

Pau ha dit...

Ferran molts ànims! ja veig que has convinat molts km amb curses ràpides, així que els deures els tens fets.
Ànims i a veure si ens podem veure diumenge!

elena ha dit...

Molta sort a Barna Ferran!!

ets un crack!!

Sinto ha dit...

Gràcies!
Òstia, quines fotos més xules!!
Paco i Leo, a vore si podem fer-mos l'afoto masquesigue!
I sino, sort per tots i totes!