23 de març 2010

Obrim les inscripcions de la Cursa de Paüls

Ja estan obertes les inscripcions de la Cursa de Paüls, aquest anys a demés de ser puntuable per al circuit ebrenc, es el “Campionat de Catalunya individual”  de la FEEC.
Com ja sabeu el Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya, es disputa a una sola prova
I premia el millor resultat absolut en les categories masculina i femenina.
Una dada interessant a ressaltar es que els guanyadors del Campionat de Catalunya, tant en categoria d’homes com de dones, formaran part de l’equip que la FEEC enviarà a participar en el proper Campionat d’Espanya.
El recorregut d’aquest any és bàsicament el mateix de l'any passat, amb un canvi pel que fa al lloc de sortida i arribada; com ja sabeu els habituals d'aquesta cursa, des de la primera edició s’havia fet  a la plaça Major, però aquest any i per motius aliens a la organització ens hem tingut que desplaçar a la zona esportiva (piscines), aquest canvi no representa cap modificació substancial dels aspectes tècnics del recorregut. Així el recorregut comença davant de les piscines situades a la part baixa del poble i sense trepitjar cap dels carrers es puja cap a la Plaça Major i el cementiri, on connectem amb el GR7, que segueix el camí del Montsagre.
Tots els anys fem algun petit canvi al recorregut i aquest any no podia ser menys, i com a conseqüència del canvi del lloc d’arribada, hem posat un parell de trams de sender al final del recorregut que ens portaran quasi be sense trepitjar l’asfalt, fins a meta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,
Soc de Paüls i m'he quedat una mica sorprès. Així la cursa no acabarà a la plaça major ni anirà per dins del poble ni al inici ni al final? Era un dels encants de la cursa quan s'anava per dins i l'arribada a la plaça major...
Per on la fareu baixar que posa que no trepitjarem asfalt?
Esperem que siga un èxit com sempre i felicitats per fer la millor cursa de muntanya del territori.

Sinto ha dit...

Pos ara m'apunto tot encomanant-me al Nostre Senyor del Port per a no repetir la "pàjara" de l'any passat.