08 de març 2010

Cursa de les Dos Torres

De Imágenes de Blogger
En tantes felicitacions als maratonians, pareix que ahir nomes hi havia la “Marató de Barcelona", pos no, afortunadament lo país no es paralitza per una sola prova i, a part de la marató hi havien altres curses, algunes una mica lluny, com la “Transgrancanaria”  una cursa molt exigent amb un recorregut de més de 123 Km i 7200 m. de  desnivell,  on l’Adolfo Aguiló va fer tercer amb un temps de  14 h02m. , desprès de superar moments difícils després d’una caiguda, passant-li pel cap fins i tot d’abandonar (veure crònica al bloc dels canareus) . Un altra cursa que es va disputar va ser la Marató Salvatge de Les Guilleries de 42 km y 2200 m. de desnivell positiu, on la incansable Reyes va fer segona, amb un temps de 5:48 (crònica de Ramón )
També vam tenir la cursa de les dos torres a Campredó, aquí es on vam tenir més representació de la UEC, no se si per la proximitat o per que Carlos ens va amenatzar...,be, es igual la qüestió es que en ho vam passar d’allo més be. Aquí vam tenir representació en les tres modalitats, a la marxa, a la cursa, on ens vam emportar un bon grapat de trofeus i per no variar lo pernil  i, fins i tot al canicros, amb Tarazaga i  Xenxo.
La organització va estar a l’alçada de les últimes curses del circuit i no va faltar de res, un circuit molt ràpid del tipo trencacames, o sigue un continuo puja i baixa,  molt ven marcat i avituallat, molt de trofeus i regals, una bossa del corredor molt complerta,  rostida, cafès i fins i tot, suc de taronja natural, en resum una festassa, llàstima que el canvi de temps ens va aigualir una mica la festa.