15 d’abril 2007

Festa FEEC. 13 d’abril 2007

Divendres 13 d’abril es va celebrar la festa anual de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya a l’Edifici del Rellotge de Barcelona, en el transcurs de la qual es van lliurar els premis de les competicions federatives del 2006.

Entre els guardonats, l’equip de la UEC de Tortosa, campió del Circuit Català de Curses de Muntanya 2006, la Menció esportiva que va rebre l’expedició Terres de l’Ebre a l’Everest i la Menció especial a la Selecció Catalanana de Curses de Muntanya per revalidar el títol mundial i que enguany s’ha reforçat amb la presència del canareu Adolf Aguiló.

L’afició a les curses de muntanya a les nostres terres queda palès amb aquests reconeixements i es materialitzarà el proper 27 de maig en la 7a edició de la Cursa de Paüls que organitza la UEC de Tortosa, puntuable al Circuit Català de Curses de Muntanya.
Aquesta cita atreu més afeccionats de tot arreu en cada edició, per ser una de les més exigents i belles del calendari, no en va transcorre per les nostres muntanyes, mai prou estimades i que des de la nostra entitat volem ensenyar a valorar. Per això us animem a participar en qualsevol de les nostres activitats.
http://uectortosa.org
Tot això val per al diari, però entre natros, això s'ha de mullar. sadmeten suggeriments

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Xeic pako que bien que te queda el azul turquesa

Anònim ha dit...

s'havia d'ensenyar lo patrocinador de la cursa. llàstima unes cireretes a les orelles