29 de desembre 2007

Enquesta sobre les Curses de Muntanya a la FEEC

Després de 8 anys de competicions oficials de Curses de Muntanya a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), des del Comitè Català de Curses de Muntanya volem saber l’opinió que mereixen aquestes per part dels protagonistes principals que sou els corredors. És per aixó que hem preparat una senzilla enquesta que ens ajudarà a aconseguir l’objectiu.
Si bé és cert que durant aquests anys sempre hem mantingut contacte amb molts de vosaltres els dies de les curses, també és cert que és molt difícil saber l’opinió de cadascun de vosaltres, ja que sou més d’un miler les persones que enguany heu pres part a les competicions oficials de la FEEC.
De tots és sabut que avui dia les curses de muntanya estan en un moment molt bo, tant pel que fa a quantitat com a qualitat, i des de la FEEC volem que les competicions que organitzen les nostres entitats estiguin el més alt nivell possible, comptant amb les preferències del seu “públic objectiu”, que sou vosaltres els corredors.
Ara que ha finalitzat la temporada i ens trobem en preparació de la del 2008, creiem que és el moment de conèixer que opineu, per tal de saber si anem o no errats en els nostres plantejaments de competició, i treure conclusions que ens ajudin a millorar-les.
L’enquesta és ràpida de fer, hi trobareu preguntes sobre les vostres preferències, sobre els recorreguts, sobre les organitzacions, etc.
Esperem que l’enquesta sigui força participativa per tal de treure les conclusions necessàries per introduir millores a les nostres competicions. Entre tots els participants sortejarem 5 lots de productes BUFF®, que com tots sabeu sempre han donat suport a aquesta modalitat esportiva, en la qual hi ha cregut des dels seus començaments.
Esperem doncs rebre les vostres respostes, abans del 31 de gener de 2008.Enquesta: www.feec.org/enquesta/enquestacurses07.php
Enquesta exclusiva per Federats FEEC

4 comentaris:

Paco Murall ha dit...

a vore si encara us equivocareu!!
allà on posa quina cursa valores més ja sabeu què heu de posar no???

Anònim ha dit...

jo la CURSA de PAULS no la he corregut mai i eticament no puc opina.salut

Anònim ha dit...

eticament??? kualoé?

Anònim ha dit...

Paüls és la del castell? o la del montsià? òndia, quin lio que porto....em sembla que posaré mar i muntanya.....