27 d’abril 2010

III Cursa de les Fonts- Xerta

 
Fotos de Leo : http://picasaweb.google.com/leoantopicasa/CursaXerta2010#
Classificacions: http://www.cursadelesfonts.com/index.php


Un altre diumenge, matinar, els nervis a punt, tot preparat i cap a Xerta. Aquesta vegada com que no estava el Manso, vam anar amb el temps necessari,o sigue que no en va sobrar gens.
La cursa, molt xula, dura, per a mi duriiiiiiiiisima però mereix la pena perqué passa per uns llocs espectaculars i a més molt ben organitzada, ben senyalitzada i amb molts avituallaments, i sí a més a més a un dels avituallaments et trobes a Mauro i a Puça donan-te ànims, ja no es pot demanar més.
I en arribar al final de la cursa després de moltes hores, crec que no sortiré ni a les classificacions, una plat de pasta preparat per les mestresses de casa que estava deliciós.
Gràcies a Xerta i en especial a Karim per organitzar una cursa com la del diumenge, PERÒ.... no tot podia ser bo i tot i no tenir res a veure amb l’organització, ja sé que ès una norma de la federació i que m’han explicat la raó, estic en contra de la discriminació positiva que fa la federació cap a les dones que corren, fent-les sortir un quart d’hora abans. Per moltes justificacions que es donin, crec que la societat ha canviat i em resulta del tot anacrònica la situació del diumenge, em va passar pel cap quan a l’institut feiem gimnasia amb bombatxos i falda, ara la vestimenta ha evolucionat però al cap dels que imposen aquestes normes crec que hi ha les mateixes idees d’abans.
I la polèmica està servida. 
By Montse

10 comentaris:

marten de la bovine ha dit...

avui m'he tornat a sentir MARTEN DE LA BOVINE ,despres de 8 mesos casi parat per motius de salut he tornat a sentir l'oloreta d'una cursa,he fet la marxa a bon ritme,pero lo mes important ha sigut tornar a tindre un dorsal al COR i la companya de tots-es de la uec.
es mol bonic la implicacio de tot un poble,pera fer-mos una jornada tan agradable.Karim de par meua una abraçada mol forta a tots-es colaboradors,gracies pe tot.marti

Anònim ha dit...

Martí no sigues pilota que tots sabem que eres de Xerta.

Mauro ha dit...

Finalment no vam tindre a Montse al podi, però vam tindre a Toni, que s'estrenava.
Enhorabona !!

Unknown ha dit...

Esta vegada ni vore'ls los podis, hi havia massa craks!

Mauro ha dit...

massa craks!
i
massa crats!

elena ha dit...

Marten, tenia moltes ganes de tornar-te a veure actiu per aquestes montanyes, ara ja no si val a parar.

puça ha dit...

Totalment d'acord Elena i Chasqui també molt bona tornada, felicitats a tots!

marten de la bovine ha dit...

montse tens rao.jo ja ho vaig dir a la feec.lo recrregut es mol bonic,com tot lo poble,je,je je.
al reguers ja mo veurem a la cursa

Kaiko ha dit...

Hola Montse,
Jo també me canso de dir-ho a la FEEC que canviin aquesta norma. A la Ma Carmen Frances (de l'Ametlla) li vaig aconsellar que envii directament un email a la direcció tècnica de la FEEC (són els que decideixen aquestes coses).
L'adreça és: dirtecnica@feec.cat

Com més sigueu les que us queixeu, més possibilitats tindreu de poder canviar la norma.

Salut!

elena ha dit...

Així es parla Montse!!