26 de juliol 2010

Duextrem d'Amposta


Mireu que fa anys que vaig per n'estes curses de deu i avui ,los amics d'Amposta mos han preparat una cursa plena de paranys(trampes) en primer lloc mos han traslladat amb bus, a una finca mol bonica,plena de cavalls,tarongers,on mos esperaven,los genets, per acompanyar-nos a la sortida. Allí com es normal per n'estes terres refrigeri avant cursa amenitzat per una orquestra en directe. ¡¡¡Això es lo màxim.
En segon lloc te diuen cursa de muntanya a Amposta i penses de muntanya poca, corredoreta i a meta, gran errada. Mos han portat per unes senderes'' precioses'' al arribar dalt unes panoràmiques espectaculars del nostre patrimoni,riu delta,arrossars la mar. Als que portava detras los dic, pareu i contemplem, me ho han agrait.
La cursa mol tècnica, uns avituallaments mol complerts, i unes pujadetes ombroses i emboscades,que per la calor que feia no s'han fet pesades,jo a les baixades encara pateixo una mica, però millor que a Benassal.
 Com sempre mol bona representació de la uec Tortosa, hem saludat a tots/es amics/ges d’estes terres que mos hem traslladat a la capital del Montsia.
Gracies per tot als organitzadors,ha estat tot mol be,i lo principal,un aplaudiment als voluntaris que mos ho fan tot mes fàcil.
By Marti (alter ego Marten de la bovine)


http://www.duextremamposta.com/

6 comentaris:

MANOLI CXM ha dit...

Uffff y yo en casa, de vida familiar...que envidia. Os voy a seguir la pista cerquita que os vais a cada una.. .me hubiese encantado estar ahí.
Gracias por compartirlo

Mauro ha dit...

Xeic Martí, vaig baixar a Amposta a fer-te lo "pasillo" pel teu ascens i resulta que ja havies fotut lo camp.
Ets més ràpid dutxant-te que corren.

Mauro ha dit...

Xeic Martí, vaig baixar a Amposta a fer-te lo "pasillo" pel teu ascens i resulta que ja havies fotut lo camp.
Ets més ràpid dutxant-te que corren.

marten de la bovine ha dit...

a les 12 ja era dins la mar ficant les cames a remulla.aix va pel bon cami,je,je.adeu

marten de la bovine ha dit...

Manoli esto es un no parar y para todos los gustos y niveles,mientras el cuerpo aguante adelante.

MANOLI CXM ha dit...

Perfa en català, m'agrada molt el que passa que jo soc mantjecha i escriu mijor en caste, el mes bonic del bloc es com parleu al vostre poble, a Tortosa, sou autentics, b7s
"Hasta que el cuerpo aguante"