09 d’abril 2010

Marató dels Sables = 5ª Etapa

42,2 KM

Si sinyor!!!  Este torna a ser lo Puça que natros coneixem.
Tal i com vam dir ahir un dia de descans era lo que li feia falta, i segur que el va saber aprofitar al màxim. Avui a tornat a córrer com ell sap fer i ja veieu 18e (4art espanyol) amb un temps de 3:59:09, per fer la ETAPE N°5 : OUED EL JDAID/ERG ZNAIGUI de 42,2 Km, molts ja voldriem poder fer este temps a una marató d’asfalt.


Amb l’etapa d’avui es col·loca el 44 de la general i el 12 dels espanyols.
I demà ja veureu, l’ultima etapa de 20 Km, donarà tot lo que li queda, esperem que no li passe pel cap fotre llençada la motxilla abans d’acabar, per que igual lo desqualifiquen pe no portar lo material obligatori J. 


Avui lo reportatge de teledeporte es a les 22:35 h.


http://www.darbaroud.com/




Hola a tothom,

Què content estic de tenir el récord de mails rebuts de la haima! (només 15 pagines, jeje). Moltíssimes gràcies a tots! Despres de llegir-los 3 vegades, em van permetre poder calentar l'aigua per fer el "sopar" (ho poso entre " pq no es pot considerar sopar, sinó més bé un tentempié).
Després del "sopar", em va sortir un angel, Toni Duart, fisio català q córre sables i després de saber la meva agonia amb la motxilla em va fer un treball espectacular, la pomada del massatge d'1 retirat (un altre miracle), 1 loncha de pernil ibèric d'un de la haima i tot el pes que he pogut reduir degut a la llimpiesa que he fet de la motxilla, han fet que este matí corria per les dunes com si anes x la via verda.
A més a més, el mail de Tere q sigues + positiu també ha ajudat molt, té raó, no tinc dret a queixar-me, q collons!Demà a muerte! Ja ho tinc al sac! La gent va morta i jo em trobo bé, serà q ahir no vaig forçar físicament.
Esta etapa la dedico a tota la gent q m'ha enviat mails, els quals no són pocs.
Moltíssimes gràcies, pq avui m'heu fet volar pel desert!
Puça

1 comentari:

Anònim ha dit...

Lo que ha fet avui no te paraules per descriure, pero segons fons presencials a la MDS es rumoreja que les baldanes del nostre amic lo jesusenc estaven adulterades en EPO del bo.