30 d’abril 2010

Qui es qui - Elena Ferreres i Isa Arasa



Nom
Elena
Categoria o edat
46
Estas casat ?
Si
Tens fills, quants ?
Si, una filla
Estudies o treballes ?
Treballo
On vas naixer ?
A Tortosa
On vius ?
Als Reguers
Quants anys fa que corres ?
4
A port de córrer, pràctiques o has practicat altres esports ?
He fet natació i senderisme



Una mica de currículum:
Aquests 4 anys han estat molt intensos he fet moltes curses i moltes marxes de resitència, potser el que més m'ha marcat: al 2007 CCC i al 2008 UTMB a Chamonix.

Tambè una experiencia que vaig viure intensament, va ser seguir l'any 2009 la Copa d'Espanya de curses de montanya, d'on me vaig emportar el titol de subcampeona en la meva categoria.
Millor record esportiu ?
L'arribada a meta al UTMB, aquesta sensació dubto que la torne a tenir.





I el pitjor ?
No recordo rés com a pitjor, sempre d'una manera o d'una altra he disfrutat.


Punts dèbils
Els bessons, me tenen amargada, surto a una rotura fibrilar per any.

Menjar favorit ?
l'arroç de qualsevol tipus
Quin entrenament fas ?
Entreno dos dies a la setmana, dimarts i dijous, dilluns o dimecres faig spinning i cap de setmana o cursa o alguna sortida llarga pel port amb els meus amics Uequeros
Alguna anècdota ?
Ara mateix no se.


Un lloc per entrenar que t’agrade especialment ?
Qualsevol racó dels ports
Quin tipo de proves t'agraden més ?
Tot el que sigue muntanya, curses, ultres....



A quina prova o proves t’agradaria participar ?
Després de veure les imatges de la Marató dels Sables, igual.......
Quin es lo teu pròxim objectiu ?
TL 2010 (Petite Trote de Leon).

Nom
Isa Arasa Favà
Categoria o edat
49
Estas casat ?
Si
Tens fills, quants ?
En tinc 3, dues filles i un fill.
Estudies o treballes ?
Sóc mestra d'Educació Física.
On vas naixer ?
A Tortosa
On vius ?
A Tortosa
Quants anys fa que corres ?
Aproximadament uns 20 anys.
A port de córrer, pràctiques o has practicat altres esports ?
Si. He practicat natació, bàsquet, ciclisme (carretera i BTT), esquí, triatló, raids d'aventura; i amb menys intensitat també he fet escalada i alpinisme.
Una mica de currículum:
En quan a títols obtinguts el meu currículum és molt curt, només recordo haver quedat 2ª veterana al Circuit Català de Curses de Muntanya 2007, i després com a molt algun podi a les curses que participo.
Carros de Foc,
Cavalls del Vent,
CCC,
UTMB.
Millor record esportiu ?
En tinc uns quants: - L'arribada a l'Estadi Olimpic de Barcelona de la meua primera marató (1994). - Ser finisher de la CCC (2007) - Poder acabar l'UTMB (Ultra-Trail du Montblanc 2008), l'arribada amb la meua companya Elena a Chamonix amb la rebuda del meu home i de tots els nostres companys trailers de la UEC. - L'ascenció al cim de l'Aconcagua; tot i que no vam poder fer cim ens vam quedar molt a prop.
I el pitjor ?
No en tinc cap en ment, però penso que sempre pots treure alguna cosa positiva de l'activitat que hagis practicat encara que no t'hagi sortit com esperaves.
Punts dèbils
El isquiotibials i últimament els genolls.

Menjar favorit ?
M'agrada tot, però per dir-ne un diria la "paella".
Quin entrenament fas ?
Actualment faig a la setmana: 2 dies córrer amb el grupet sobre 1:15h o 1:30h (si el genoll ho permet), 2 dies d'spinning i el cap de setmana cursa o tirada llarga i si no, sortida amb BTT.
Alguna anècdota ?
Havíem anat a participar al raid de Tavertet i mentre estava amb el meu company estudiant-nos el plànol sento una noieta que diu a un grupet a cau d'orella, mirant-me de reüll: "aquesta dona, està a tot arreu!"
Un lloc per entrenar que t’agrade especialment ?
M'agrada molt el Port.
Quin tipo de proves t'agraden més ?
M'agraden molt les curses de muntanya, però últimament em decanto per les ultres, pos les disfruto molt més i s'adapten més a mi. A més a més, fins al moment que tingut la sort que sempre he anat molt ben acompanyada (Elena, Paco, Carlos, Joan,... gràcies).
A quina prova o proves t’agradaria participar ?
Marathon des Sables. La Diagonale des Fous- Ile Reunion.
Quin es lo teu pròxim objectiu ?
PTL 2010 (Petite Trote de Leon).


11 comentaris:

Davidph ha dit...

Que se puede decir de estas chicas??? Pues que sois unas cracks, que todo lo que os proponéis lo conseguís, que por encima de muy buenas deportistas, sois mejores personas, y que me encanta haberos conocido y poder disfrutar de las cursas, ultras y demas eventos deportivos por montaña con vosotras, aunque sea de "darrera" vuestra. Un beso muy fuerte para las dos!!!

Sinto ha dit...

Tot un exemple a seguir! I per a tothom, homes i dones.
I sobretot a cuidar-se, que d'aquí a 30 anys la categoria de +70, masculina i femenina, serà supercompetitiva :-)

elena ha dit...

Isa és per a mi tot un referent, en ella he aprés moltissimes coses del mon de l'esport, hem compartit moltes animaladetes i espero compartir-ne moltissimes més, va començar sent una bona companya i en aquest moments ja és una bona amiga!!

Persona incansable, amb dolor al genoll, amb alergia, cansada... sigue com sigue, tant hi és, ella està alli fins al final.

I que dir del seu curriculum? impressionat!!

t'admiro!! ja ho saps.

Me sento una privilegiada de poder compartir tants moments en tots vatros, moments com "ara tot son rises i després tot seran plos"

besets

Albert Giné ha dit...

O, la, la, me vaig a emplear a fondo.
Bueno no he d'amagar que sento admiració per elles, ja vaig dir que tinc la seva foto al meu blog ficant " per mi unes erois ".
Són l'exemple de qui vol pot, sempre guardaré en la memoria la sortida a l'utmb, els tres abraçats. Persones amb un cor grandiós i amigues dels seus amics.
Se que vos queden molts reptes per davant però ...si aneu a Sables jo us voldria apadrinar, com m'agradaria ajudar-vos i aconsellar-vos, ara disfruteu del proxim repte i després parlarem.
Penseu una cosa, molta gent us veu com a exemple es a dir no canvieu mai per mi " unes erois "

reyes ha dit...

Apa noies, el meu curriculum es queda petit al costat vostre,sobretot del de Isa. Es un plaer compartir les curses amb les dugues, feu que m' esforci més i que vulgui millorar i sobretot en sento molt recolzada, però us supera la qualitat humana que teniu les dues. Espero compartir amb vosaltres moltes més curses i mots moments d' esbarjo i sobretot la vostre " amistat".
Petonets cracks.... aixó si que es esperit de superació i sacrifi...

lo manso ha dit...

A mi no me surten les paraules.

moises ha dit...

es que no fa falta paraules

campanilla ha dit...

Pos si! quin parell de dones, amb el cor tant gran com les seves possibilitats!!
Encara penso que es una llàstima no poder compartir amb vosaltres el repte d'enguany però en fi, tot no pot ser! igualment ja sabeu que estarè pensant en vosaltres i que estic mes que segura que ho aconseguireu!!

Leo ha dit...

Be tan Isa com Elena son d´admirar per tot el que han fet i fan. A Isa fa molt de temps que la coneixo i tinc molt bona amistat. Hem compartit maratons i curses del llop i guardo molt bons records. I Elena fa tres anys que comparteixo entrenos i curses i tambe és una gran amiga i m, ha donat molts de consells. Per a les dos un 10.

Kaiko ha dit...

Ostres! Quasi se m'escapa l'entrada!

Per a mi, com molts ja ho heu comentat, Isa i Elena són LA referència, són L'exemple a seguir en tant a voluntat, esperit de sacrifici, companyerisme, etc.
Sempre m'han encantat les sortides en la vostra companyia i estic esperant amb impaciència los "tutes" que mos esperen a l'estiu!

Maggie ha dit...

Són les meves esportistes referents. Isa pel seu llarg i exitòs currículum i Elena per l'entusiasme i l'accelerada a positiu que ha tingut en pocs anys. No canvieu!!