23 de juny 2009

Crónica de Campaniya

Encara puc veure cada tram i cada balisa marcats a les meues cames i això que he clicat poques!!!
Vaig sortir de casa amb la vena competitiva tallada i a la sortida quasi em quedo!! Els spninners van sortir com a bales a emprendre la prova de btt i mentres les meues cames s’activaven ells anaven clicant les balises (les que trobaven clar). Arribada a Pauls i “esmorssarillo” a l’estil Ebrenc. Baldanetes, llonganissetes... i algún que altre peluquin...
Sortida de Paüls i una prova no esperada; “rally pels camins” fins la sortida a la punta de l’aigua!!! Uis, esto me suena!!! Tot i que ja li estic agafant carinyo a aquestes muntanyetes encara no m’acabo d’ubicar molt a les senderes, jo no sé que collons passa que totes les rametes, pedretes i coses xungues van a les meues cames!!
Después de crestejar i fer la moneta amb el tio Perales arribem al lloc on realitzem el segon canvi de disciplina i on amb un poc de sort ens podrem xopar una miqueteta!!! La baixada del barranc va estar divertida encara que em vaig haver de conformar en una rentadeta de cara en alguns dels xarquets que hi havia, (per al proper any jo voto per un barranc amb més aigua)!!!
Acabem el barranc i algunes cireretes arriben a les meues mans gracies al recol·lector oficial!! Aquestes fan que l’arribada als frutals s’agafen amb més il·lusió (que per cert al proper mapa ho podeu incloure ja que, és l’únic simbolet que sóc capaç d’identificar als mapes!!!). Ens pugem a la furgo i cap al dinarillo!! Bocata i cafenet i tornem a estar damunt la bici! Arribem a la següent balisa i uis! Un rio subterràneo, on varem aprofitar per buscar “duendecillos” este Perales sempre s’ha de fotre dins de totes les coves!!! I com no, jo darrere!! Sortim de la mini cova i amb més senyals per no oblidar-la!
Tram de carretera i a “rebufo” dels més valents arribem a l’alberg, dutxeta i a lluir senyals!!!
Bufet lliure, tallat x 2 i abans de sortir va haver una demostració d’esculturistes al hall de l’alberg, ( per la propera edició per aquestos nois (ampostins) els organitzeu una “gymcana” nocturna on les proves més característiques siguen flexions i abdominals que trobo que els hi van sobrar forces!!!)
Arriben al bar del poble i ja deia jo, tot xalera no podia ser, a picar-mos al futbolin!! quin patiment i estrés amb aquestos nois, eh Monix??
Nit tranquileta a l’alberg (sense trons ni ronquits) i comença de nou l’aventura!
Tornem a estar damunt de les bicis (per poc de temps) jeje, crec que tinc alguna cosa al genoll dret que atrau terra!! Gràcies als dos xics que em van ajudar i a les xiques que volien oferir-me el seu botiquin!! Campanilla quietecilla baja por la senderilla!! Jejeje, donde estan los frutales en este tramo que jo paso de bajar esto!! Vaig caminar quasi tota la sendera però en fi, ara arribava la Font Calda i per fi em podria banyar!! Bueno primer encara quedava la mega cresta i los mega arañazos!!! Ara si que semble una guerrillera!!! Peròtot això ha quedat compensat, els subidons d’adrenalina de la cresta i el camp a través van acabar de rematar-me. Arribo a la Font Calda i al agua patos!! Diuen que es curativa l’aigua aquesta, encara que a mi no m’ha funcionat!!
Últim tram de btt i a per la fideua!! Dinarillo de campeons i piraguada!! Vaig xalar molt baixant pel riu i amb molta il·lusió vaig arribar al Club de Rem on dos xics i dos jabalinetes ja estaven esperant-mos.

Molt xules totes les proves, enhorabona i fins l’any que ve!!


By campanilla

3 comentaris:

lo tio perales ha dit...

Duendecillos a la cova no vam troba, pero hi habia un hada que no paraba de renega,
eh!! campanilla.
bona cronica campanilla

Maggie ha dit...

Així que el tio Perales al davant i Campanilla detràs, buscant 'duendecillos' a dins una cova??!!! Ara li diuen així?

Molta xalera, sí. L'any que ve a tornar-hi!! I a vore si ens esgarrapem menos que les xiques estem mig estiu en les cames rallades per culpa del No Raid.

Anònim ha dit...

GRASIES AL SENYOR TIRON I AL SENYOR TARSI PER AJUDAR-MOS, ELS GRANS MOS PORTEN VENTANTGES, JA ARRIBAREM JA, HASTA L'ANY QUE VE. MILLORAREM LES ESCALADES
DES DE BITEM