17 de juny 2009

III CLÀSSICA DE L'OLLA DE LA VALL DE NÚRIA

El 19 de juliol una Olla de Núria plena de novetats i al·licients:
el canvi de data, enguany és el 19 de juliol, el fet que la prova esdevé el Campionat de Catalunya del 2009 i alhora és també el 1er Gran Premi Internacional de les Nacions, que implica grans premis en metàl·lic per als 6 primers classificats de cada categoria i, el que és més important, la participació de grans corredors/es d’altres nacions.
A hores d’ara, ja són mes de 200 els inscrits a la cursa i el límit d’inscripcions és de 400. Entre els inscrits ja han confirmat la seva presència 7 dels 8 campions del món de curses de muntanya: Kilian Jornet, Agustí Roc, Rob Jebb, Ricardo Mejia, Corinne Favre, Anna Serra i Teresa Forn. I s’està parlant amb la vuitena campiona, Angela Mudge.
Per nacions, fins ara estaran presents representants de Catalunya, España, Euskadi, Andorra, Mèxic, França, Anglaterra i Portugal. Amb el temps que resta des d’avui fins el dia de la cursa, és molt probable que augmenti el número de nacions participants.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaja, quin cartell de luxe!!
Com se nota on la FEEC hi posa la pasta.

Paco Murall ha dit...

Llegint los articles relacionats (veure Aloy) ja no sé si estem fent cursa de muntanya o política d'espardenya.

Anònim ha dit...

O potser la pasta no l'ha posat la FEEC.
Veient els que van presentar la cursa més aviat sembla que l'hem posat entre tots.

pdant ha dit...

pos a mi tant m'hi fot la pasta o la no pasta.....com soc del monton, mentre hagi muntanya se me'n fum!! i tenir un perfil com el que té (dit de passo, sembla copiat a Paüls) a 2500metres té la seva gràcia...

Fran ha dit...

SE JODIÓ EL INVENTO: NO S'ACCEPTEN MÉS INSCRIPCIONS......PER ENCANTAT!!