16 de juny 2009

On plegaran els de la UEC???


On plegaran els de la UEC???
No ens coneixen prou xics!!! Som un grup molt característic, festetes, birretes, paelletes i el més important amb curses a les esquenes i contra tot pronòstic!!!
Pos si, arribem i a sopar, acabem i a brindar, ara toca dormir i dormim!!! Som uns cracks ho podem fer tot amb la mesura més o menys que toca, perquè això si, patir patim però al final xalem i no sé vatros però jo orgullosa de fer-ho!!!
Sona el despertador i tothom ens aixequem amb forces per començar i a la sortida ens fem notar!!! Un PTL!!! El saludem i de pas que tothom sen n’adone que els de la UEC ja hi som aquí!!!
Primera pujada i aquí tenim la primera sorpresa!!! Per fi em trobat la sortida del sol!!! Divisem la costa i marxem cap a la primera baixada. Anem fent al ritme de “pim pam” i uns toquen terra, altres estenen la ma per ajudar i altres seguim corrent (però una miqueteta). Vinga xics que ara vorem Xòvar, ai no! Eslida! jajaja!!! I de cop, ja hi som a la nevera!!!
A la baixada algun que altre sobradet ens passa i amb la valentia d’opinar sobre el nostre estil!! Xarradetes per aquí, reportatges fotogràfics per allà, però al final tots cadàvers i els de la uec i duran i duran!!! Semblem els conillets de les piles durazel!!! Però això si, el km 25 el teníem controlat (pensàvem que només trobaríem uns escalonets de fusta i deu ni dò!!! A n’estos valencians els hi hagués calgut unes escales mecàniques en aquest tram, i un poquet més d’aigua!!!
Be, ja estem aquiiiiiii!!! Dos pujadetes més i ja estem xics, ens trobem amb la family, ens animen i seguim... Arribem a pipa on ja podem divisar el poble, ara sí, trotem una miqueteta pel canalet del riu Belcaire i ja hi som entrant a meta a l’estil característic dels uequeros; agafadets de la ma i amb un manset que val milions (encara que en aquesta ocasió quasi se li escapa un bouet)!!
I ara sí a xalar!!!!!!!!!! O jalar???????? Jajajaja!!! Barril de birres i tothom a menjar paelleta!!! Els caragolets no estaven previstos al menú i també van triomfar!! Als pròxims barrets em d’afegir els caragolets de Fina perquè la pròxima vegada (que espero que us animeu a repetir), només farem paelleta i serem natros els que donarem l’aigua que els hi va faltar!!!!
Moltes gràcies a tots els que heu decidit compartir aquest full weekend i als que no heu pogut animar-vos a vindre l’any que ve!!!

By Campanilla

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt xula la crònica Anna, la varitat es que ens ho vam passar super bé, alguna pujada vaig patir un poc però vaig disfrutar molt de la vostra companyia. LEO